Beoordelingen van Cindisch Lelystad

Recente recensies

5.0
Lesley
7 augustus 2022

Heerlijk gegeten en super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mahboob
6 augustus 2022

Heel lekker eten en wel op tijd bezorgd.

Max de Jong
5 augustus 2022

Het was een voortreffelijke Bami Rames. Is voor herhaling vatbaar

A
4 augustus 2022

Lang niet gegeten, maar even lekker, zoals altijd! Ga weer bestellen of langs. Aardige bezorger!

Daniëlle
31 juli 2022

Smaakte heerlijk, meer dan genoeg en keurig op tijd bezorgd

Meerens
30 juli 2022

Kip boutje meer been als vlees Viel deze keer tegen

S. Van Zwol
30 juli 2022

Snel bezorgd en fantastische maaltijden.

Lea
30 juli 2022

Prima in orde eten goed heet en lekker

Greet
29 juli 2022

Zoals altijd is het eten was eten lekker en optijd

Nel
28 juli 2022

Het was heerlijk. Genoten van de saoto soep. De pom was ook lekker.

Mo
28 juli 2022
Marcel Jezuit
24 juli 2022
Mascha
24 juli 2022

Altijd lekker bij cindisch .. de enige waar ik mijn roti bestel, verscheidene sites geprobeerd! Maar blijf toch bij cindisch🤗

Nathalie
23 juli 2022

Zoals altijd was de roti weer verrukkelijk! Ook baka bana en spekkoek voor verandering erbij, heerlijk! Goed verpakt en warm en uitermate vriendelijke bezorger! Tot snel weer!

Helsdingen
22 juli 2022

Heerlijk eten, zeker aan te raden.

Nel
22 juli 2022

Het was lekker, alleen de ketjap sambel voor de saoto soep vergeten.

Giel
17 juli 2022

Smaak was prima alleen was het niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

johann
15 juli 2022

snel bezorgd. alleen deze keer waren de rotivellen droog en anders dan normaal gemaakt dat was jammer

Ron
2 juli 2022

wederom supergoed gegeten

Esther Hillegers
1 juli 2022

Heerlijk eten meer als genoeg. Top bezorging 👍🏻

Maurice
26 juni 2022

We hadden besteld: Nasi, Extra kouseband (200 gram), Saladebakje met zuur, Sambel en Spekkoek Allemaal erg goed van smaak, merkbaar met liefde gebreid. Gaan we zeker vaker bestellen, aanrader.

Jacques
26 juni 2022

Zoals altijd correcte bezorging en heerlijk!

Nathalie Lasschuit
26 juni 2022

Zoals altijd was de roti weer overheerlijk! Goed warm en goed verpakt. De bezorger was ook uitermate vriendelijk!

M. van Exel
25 juni 2022

Zelf rijsttafel samengesteld. Alles was heerlijk!

Jaap
20 juni 2022

Top kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nel
19 juni 2022

Ik had t voor mijn gasten besteld, ze vonden t niet zo lekker. Mijn pom vond ik lekker.

Erna de Voor
19 juni 2022

Heerlijk gegeten. Alleen de bakeljauw was wat aan de droge kant. En de kroepoek vonden we niet zoveel smaak aan zitten. Maar voor de rest......SUPER!!! De bezorging was volgens aan gegeven tijd, dus prima geregeld. Alleen de bezorger zelf, zou met iets meer enthousiasme zijn werk mogen doen. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Nel
10 juni 2022

Was heerlijk.

Gerald
9 juni 2022

Lekker gegeten

Richard
6 juni 2022
Nel
5 juni 2022

Het was heerlijk.

Leon d'Oliveira
30 mei 2022

Het eten is zoals altijd heerlijk maar de bezorging is heel vaak veel later dan beloofd en het eten komt ook vaak koud aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Macnack
30 mei 2022

Eten is altijd on point. Echt lekker en goed van smaak. Bezorging veeeeels te lang :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachelle
29 mei 2022
Leo Praag
29 mei 2022

Het eten was voortreffelijk. Precies op tijd geleverd zoals afgesproken.

Sem
28 mei 2022
Miranda
27 mei 2022

Heerlijk eten besteld en het stond op tijd klaar!

Nel
27 mei 2022

De saotosoep was heerlijk. Ook de rendang en nasi. Heb genoten.

Renate
27 mei 2022

Weer heerlijk gegeten, erg smaakvol! Super bezorging, keurige update van de bezorgtijd.

Tien
22 mei 2022

Zo lekker weer en hele vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Mansouri
21 mei 2022

In het begin durfde ik niet te bestellen want ik twijfelde of het halal was en of het zou in de smaak vallen, vooral bij de kinderen. Het was verrukkelijk. Het was ook bezorgd in de aangegeven tijd. Daardoor heeft u nieuwe klanten bij. Dank u!

Judith
20 mei 2022
Nel
19 mei 2022

Het was heerlijk.

Schellingerhout
15 mei 2022

Wederom weer heerlijk gegeten ,top ! Vandaag was het bami met rendang😋 maar ook een saoto soepje en natuurlijk kon de roti en saté niet ontbreken 😋👍

rijkert
9 mei 2022

best site ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ien
9 mei 2022

Helaas drie minpunten: - ei vergeten bij roti-rol - tauge in soto is vervangen door een groente en voor mij daardoor verl minder lekker - er moet iets mis geweest zijn met het menu pedis; huisgenoot heeft ‘s nachts maagproblemen gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irshaad Rahman
2 mei 2022

Weer geen sambal geleverd bij de saoto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gery
1 mei 2022

Vandaag voor de eerste keer besteld heerlijk eten en perfecte bezorging ik werd zelfs gebeld dat het iets later kwam. Voor mij een blijvertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
1 mei 2022
Rene Juist
30 april 2022

Altijd heerlijk eten.

Sanne
30 april 2022

DANKJEWEL LIEVE MENSEN!! het was weer heeeeeeerlijk!

-
30 april 2022
Marloes
29 april 2022

Echt super lekker eten !

Nadia Theisen
25 april 2022

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd! De telo was nog lekker knapperig, het eten iets aan de zoute kant, maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
24 april 2022

Snelle levering. Lekker eten. Weinig saoto soep.

Henk Sasse
21 april 2022

Ik vind dat de bestelling lang duurde en het zuurgoed was niet allemaal geleverd. Gelukkig wel goed opgelost, thanx!

Nel
18 april 2022

Het broodje kip was een beetje “nat”, misschien te veel saus?

Mjenn
17 april 2022

Heerlijk. De bami en de kip waren erg smakelijk, de pastei ook alleen te klein hij was te snel op namelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YDJ Schellingerhout-Pommerel
16 april 2022

Heerlijk gegeten als vanouds en bezorging was keurig en binnen de aangegeven tijd ! Top

Ria Pos
14 april 2022

Het was weer heerlijk!

Marianne Wisse
13 april 2022
Peter Heyligers
11 april 2022

Bijzonder smakelijke gerechten op de gewenste tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Volkers-Mulder
9 april 2022
G.W.
9 april 2022
Ellen HubertsGeluk
9 april 2022

Op tijd, ruim voldoende en lekker

Elâ
8 april 2022

Lekkere gerechten, goed gekruid en vers. Bezorging netjes.

Izabela
6 april 2022

Eten was wel lekker maar eerste keer geen madame janet sambal gekregen - ok kan gebeuren maar 2de keer speciaal gebeld en gezegd dat ik wil heel graag met madame janet maar toch niet gekregen dus beetje raar . Eten is wel lekker maar moet meer aandacht naar details want ze zijn ook belangrijk .

Guus en Daniëlle
2 april 2022

Het eten was Top!!! Bedankt voor de goede service!!🙏🙏

Ellen HubertsGeluk
1 april 2022

Op Tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en super lekker eten. Dank.

Jussef
31 maart 2022

Zoals altijd,heerlijk gegeten...!

D
31 maart 2022

Kon beter me eigen kipfilet uitkoken en pluizen want je kan die stukjes wat je krijgt letterlijk op 1 hand tellen. Bezuinigen op de inhoud van de soep is echt een no go

Dame
31 maart 2022

Roti was ok, beetje droog deze keer. Telo, erg lekker en bezorging top! Zeer vriendelijke jongeman.

Samantha
27 maart 2022
Annemieke van der Molen
26 maart 2022

Onze bestelling is op tijd bezorgd en daarna hebben we heerlijk gegeten.

Diana
23 maart 2022

Eten was erg lekker en goede porties. Alleen jammer dat ze bij 1 gerecht het pittige ei waren vergeten.. Bezorging was snel.

Drost
19 maart 2022

Roti was veel te zout, aardappelen was meer aardappelpuree en veel water. Dit is niet wat wij van jullie gewend zijn.

Ramon
16 maart 2022

Eten was lekker, alleen laauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RG
16 maart 2022

Was weer heerlijk als altijd!

Michael van den hoven
13 maart 2022
Peter Bos
13 maart 2022

Betere bebording richting de avondingang als het winkelcentrum dicht is. Verder heerlijk en alles op tijd. Dus prima

Laura
13 maart 2022

Dit is de tweede keer dat wij hier bestellen, deze keer was het helaas echt niet lekker. We hadden roti met lam, maar het was zo ontzettend zout dat we het halverwege hebben weggedaan. Zonde! Jammer, want de eerste keer was het wel lekker.

Nel
12 maart 2022

Het eten was weer heerlijk.

Ronald
11 maart 2022
Anoniem
9 maart 2022

Lekker en op tijd

Anoniem
9 maart 2022

Het eten was ruim 20 min te laat, terwijl we een uur van tevoren hebben besteld. De smaak was niet bijzonder. Jammer!

Peter
7 maart 2022

Weer twee topgerechten exact op de gewenste tijd ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chanttt
6 maart 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en niet duur!

Stanley
5 maart 2022

Vandaag na een lange tijd weer eens Roti besteld.. Deze was altijd heerlijk. Vandaag was de toespijs ook nog steeds heerlijk, maar wat is er met de roti (plaat) gebeurt? Waar deze voorheen altijd heerlijk en gevuld was , was ie vandaag een beetje rubberachtig taai en nauwelijks gevuld met die gele vulling.. Het leek meer op een wrap... Cindisch als jullie van recept of leveranciers veranderd zijn.. meteen terug draaien..

Laura
2 maart 2022

Roti was heerlijk, het lamsvlees was erg mals en de saté die we erbij hadden besteld was ook lekker. Het was alleen wat koud, dus wel even in de magnetron gedaan. Ook hele vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar!

André
1 maart 2022

Beste Cindisch, jullie eten is heerlijk. Dat geldt voor alle gerechten die ik tot nu toe heb gehad. Maar ga wat doen aan je levering. Het is nu al voor de 3e of 4e keer dat ik iets miste bij de bezorging. En ja, jullie maken het wel goed. Maar het moment van eten valt op dat bewuste moment in het water.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. De Brons
27 februari 2022

Heerlijk eten, personeel zeer vriendelijk en bezorging is top

Richard
26 februari 2022
Sharon
25 februari 2022

Altijd top ! Heerlijk eten Maar je kan ook goed verzorgd feestje daar vieren 💕 Leuke mensen 💕

Alis L
24 februari 2022

Barra kip en de roti 5 sterren van mij! Heerlijk

Peter van Dooren
21 februari 2022

prima en heerlijk eten. Vriendelijk personeel. één verbeterpunt. Wij bestellen regelmatig eten maar in bijna 70% procent van de bestellingen wordt er iets vergeten. Blikje drinken, een bakje zuur etc. Dit wordt wel op een fijne manier opgelost maar zou niet zo vaak voor mogen komen.

Devon
20 februari 2022

Perfect optijd en altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freda
20 februari 2022

Super lekker!!!

Theresa Inge Last
18 februari 2022
Hannie
18 februari 2022
mw. E. van Stormbroek-Sluiter
14 februari 2022

Het was weer heel erg lekker, we hebben gesmuld van de roti en de kleinkinderen van de bami speciaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der ploeg
14 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
13 februari 2022

Toch wel erg teleurgesteld.. Heb je je bestelling opgehaald, mis je een aantal dingen, waaronder de roti vellen.. Dat is toch wel lastig roti eten. Kan ik de vergeten spullen weer komen halen. Eenmaal weer thuis, is de rest van het eten inmiddels koud.

Annemarie
7 februari 2022
Petra
5 februari 2022

Eten was niet warm en de bestelling was niet volledig. Jammer want zijn we niet gewend.

Nathalie
3 februari 2022

Ik miste alleen een bara die ik wel had besteld en betaald, verbeterpunt zou zijn om de bestelling goed te controleren..maar verder lekker eten👍

Tom van Straaten
31 januari 2022

Na een keer en slechte ervaring te hebben gehad. Wat trouwens keurig wer opgelost. Hebben we wederom weer een bestelling geplaatst en alles was picobello in orde. Het was warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennefer
31 januari 2022

Heerlijk gegeten. Mijn favoriete soatosoep. De beste van Lelystad!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanny
29 januari 2022

Het eten was weer heerlijk!!

Carina
28 januari 2022

Heerlijk gegeten. En een superlieve verjaardagsboodschap op de tas.

Arwin
28 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Camila
27 januari 2022

Super lekker! Enige minpunt is dat ze drie dagen in de week gesloten zijn 😊

Peter Timmerman
25 januari 2022

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Groenten (alleen sperziebonen) kunnen nog wel iets uitgebreider qua assortiment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Rahman
24 januari 2022

Helaas ketjap voor de Saoto niet geleverd (wel gevraagd en aangevinkt). Eten was keurig op tijd, warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rvna Kh
24 januari 2022

Lekker zoals altijd! Dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Middelkoop
23 januari 2022

Geen opmerkingen. Het was gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon Meijer
22 januari 2022

Eten was lekker. Maar duur en weinig en geen ei

Jacobus
22 januari 2022

Voor mij is dit Indisch eten zoals het bedoeld is. Heerlijk gekruid en niet te pittig en daarbij een flinke maaltijd. Jammer dat de kroepoek niet lekker meer was.

Fam. Juisr
21 januari 2022

Heerlijk gegeten. Altijd goed eten.

Kees Bakker
17 januari 2022
S
16 januari 2022

Helaas een kwartier te laat en de bami was niet warm. De magnetron moest er aan te pas komen. Het eten was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 januari 2022

Zoals het hoort

Linda
14 januari 2022

Geen peper? En ik had er nog specifiek voor gevraagd :( beetje jammer. Lemper was ook niet naar verwachting.. kwam uit een pakje? Is dat nieuw? Kentjoer overheerste in de pindasaus maar Verder prima ;) roti is hier goed!

Piet
19 december 2021

Helaas kwam de bestelling koud aan en was ook niet goed bereid. Overigens vragen wij altijd om de saus apart bij de loempia's omdat deze altijd lekt en de loempia's en zacht worden en ons dochtertje de saus te pittig vindt en zij met name de loempia's eet, dit gebeurd een enkele keer maar gisteren wederom weer niet apart ondanks de hoofdletters in opmerking en uitroeptekens!!!! Ik heb gebeld en kregen de hele bestelling opnieuw en dit keer wel warm en goed bereid en de saus apart, dus het kan wel. We zijn over het algemeen tevreden en ook al jaren een vaste klant maar merken toch wel vaak minpunten en dat is erg jammer ook al lossen ze het wel goed op, zullen toch minder snel weer bestellen...

Hielke
18 december 2021

De bestelling was 40 minuten te laat en het eten was dusdanig lauw dat ik het op moest warmen. Hierna lekker gegeten!

Justin
18 december 2021

Lekker eten, ook warm geleverd. Echter waren de bakjes erg klein en voor meerdere personen besteld.. Ook levering ruim 80min gewacht op het eten..

Rogier Stam
18 december 2021

Smaak en kwaliteit is prima, jammer dat het eten lauw/koud was toen ik het kreeg. Wellicht ook betere stokjes gebruiken voor de saté. Deze stokjes breken heel snel en dat zorgt voor ongemak en mogelijke onveiligheid.

Mohamed
12 december 2021

De bezorging was dit keer iets aan de late kant, daarom kregen we iets extra's bij onze bestelling. Top restaurant, vriendelijke medewerkers, petje af. Bedankt voor de extra blikjes drinken, vriendelijke groet mo.

Jov
11 december 2021

Eten kwam lauw/bijna koud aan, was verder wel heel lekker

Kingma
11 december 2021

Voor het eerst niet tevreden, de stukjes kip waren minimaal en de sperziebonen mega in de rotirol, jammer zijn we niet gewend

Peter Timmerman
6 december 2021

heerlijk eten, kan het iedereen aanraden!

Richard
6 december 2021

De kleine extra kousenband is wel erg klein (112gr) t.o.v. de grote.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
6 december 2021

Super lekker eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Aronson
3 december 2021
R.
28 november 2021
rijkert
27 november 2021

beste site ever

Melissa
27 november 2021

Heel lekker weer maar het duurde 30 min langer dan aangegeven. 1,5 uur ipv 1 uur. Dat is jammer.

Blom
27 november 2021

Eten zelf is heerlijk, misschien wat te zout deze keer. Bezorging is waardeloos op voor hand al een uur en een kwartier als snelste tijd en dan nog een half uur te laat komen, je wacht dus een uur en drie kwartier op je eten.

Jan
26 november 2021

Het eten was lauw en de extra saté saus was niet geleverd maar wel betaald. Jammer

Mano & Kim
26 november 2021

Zo fijn dat er veel vegetarische opties zijn. De roti tempeh was weer erg lekker. Bedankt!

Ramlal
19 november 2021

Had lamsvlees in massala met witte rijst en kousenband. Erg lekker.

Linda
13 november 2021

Heerlijk eten🤩

Tom
13 november 2021

CA 45 min te laat geleverd. Nadat ik had gebeld waar het bleef. Hij is onderweg en is er bijna. Toen duurde het toch nog een kwartier. Dus naar mijn idee waren ze het gewoon vergeten en haastig ingeschept. Wij wonen max 10 min bij het lelycenter vandaan. Het gesprek ging ook moeizaam vanwege de keiharde muziek op de achtergrond. Denk niet dat alle klanten daar van gediend zijn. Maar het is hun eigen keuze. We hebben na het eten nog kontakt gehad en onze mening verkondigd. Afgesproken is volgende week nogmaals deze bestelling af te halen zonder betaling. Dat is dan ook door hun goed opgelost.

Jamila
12 november 2021

Ik bestel hier niet meer! Kwart over 5 besteld om kwart voor 7 maar gebeld werd in eerste instantie niet opgenomen! Na 7 kwam eindelijk het eten maar had al geen trek meer door het lange wachten. Eten kwam koud aan. Aan de telefoon zeiden ze ook nog dat ze de bestelling kwijt waren en we dus opnieuw de bestelling door moesten geven. Maar bij bezorgen hing de bon en tijdstip aan het tasje dus klopte geen bal van! Erg teleurgesteld

Rotmans
8 november 2021

Eten was een beetje flauw van smaak, ook de extra pannekoek die besteld was en het ei zaten er niet bij. Echt warm was het eten ook niet geen goede ervaring helaas

Branca
4 november 2021

Eten was weer voortreffelijk lekker. Zeker voor herhaling vatbaar👍🏽👍🏽👍🏽👌🏽👌🏽👌🏽💯💯💯

Geertje
4 november 2021

Heerlijk eten. Ruime porties. Goede service.

Peter van Dooren
1 november 2021

eten is uitstekend vriendelijke mensen. Echter bij het volledig bezorgen van de bestelling wordt er zeer regelmatig de extra opties bij een bestelling niet bezorgd. Wij bestellen regelmatig en laatste drie a vier keer is er iets niet bezorgd. na zoveel keer (ook gebeld dan wordt het ook opgelost) zou dat niet meer (zo vaak) moeten voorkomen. Suggestie: print de extra aanvullingen van maaltijden onderaan de bon apart uit en check dit voordat de bestelling wordt bezorgd. Nogmaals het eten is heerlijk en het personeel is zeer vriendelijk. Heeft u vragen over deze review dan ben ik te bereiken op email f2hpeter.van.dooren@hetnet.nl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey
30 oktober 2021

Goed eten en goede service!

R.H te L
30 oktober 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!!

t.verheij
30 oktober 2021

sommige dingen waren lauw en rundvlees was erg zout.

Quincy
30 oktober 2021

Top bezorger! kwam er zelf achter dat de saoto soep miste en binnen 10min stond die weer aan de deur met de soato soep🙏 Was lekker!

Marc
24 oktober 2021

Was weer top en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla van der Marel- van der Velde
24 oktober 2021

Goed van smaak, goede porties. Bakkeljauw echter te droog en eten is lauwwarm, moet nog in de magnetron om opgewarmd te worden. Aangegeven dat er in een voorgaande bestelling iets niet was geleverd, wordt niets meegedaan.

Angelique
21 oktober 2021

Cindisch kan onwijs lekker eten leveren. Helaas gebeurd het ook regelmatig dat het niet zo is als je hoopt. Steeds denken wij weer om niet meer te bestellen maar toch bezwijk je weer omdat het ook zow heerlijk kan zijn. Vorige week was de smaak geweldig... porties waren goed maar helaas alles weer onder de olie. Vanavond: smaak was anders als voorgaande keren, de Ayam Pedis was dit keer zo ontzettend scherp dat je er buikpijn van kreeg en de porties waren weer anders als vorige keer. Door de afwijkende porties weet je nooit hoeveel je moet bestellen. Erg jammer, want het kan zo ontzettend lekker zijn.

Ingrid Hensen
18 oktober 2021

roti was lekker alleen jammer dat de roti "pannenkoek" koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sascha
17 oktober 2021

Was weer heerlijk!! Alles super, weer van genoten!

Bert Willemsen
15 oktober 2021
Ien
14 oktober 2021

Lekker maar deze keer niet warm genoeg

Melissa
11 oktober 2021

Duurde wel een uurtje naar de roti tempeh was EINDELIJK niet zo zout meer! Het was heerlijk! Keep it like this.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjon caldenhove
10 oktober 2021
M E
10 oktober 2021

Echt heerlijk! Altijd heerlijk! En glutenvrij!! Ga zo door

Bertina
4 oktober 2021

Geweldig lekker gegeten. Goer gaan we vaker iets bestellen. Jammer dat de toegang moeizaam was door een gesloten deur bovenaan de trap bij de Action.

M
3 oktober 2021
Nel
3 oktober 2021

Het vlees was lekker, maar soms vet eraan. Nasi was heerlijk. Ik heb lekker gegeten.

Richard
2 oktober 2021

Bestelling was niet compleet snel nageleverd nadat ik eindelijk contact kreeg. Zeker een half uur telefonisch niet bereikbaar. Verder prima

Mw Tholen
27 september 2021
Stevie
27 september 2021
Romay
27 september 2021

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
26 september 2021
Hus
26 september 2021
Arnold
24 september 2021

heerlijk

Anita
23 september 2021

Eten kwam een uur en 10 minuten te laat. Tussentijd geprobeertelefinisch contact te krijgen maar dat was niet mogelijk de lijn bleef bezet. Eten was verder wel ontzettend lekker en warm en de jonge bezorger was beleefd en bood zijn excuses aan

Arthur
23 september 2021

De Roti was heerlijk, maar de bezorging kwam ruim een half uur later dan gevraagd, terwijl ik het al 2 uur eerder besteld had.

L. de Boer
23 september 2021

Ipv 19.05uur werd het eten een uur later bezorgd. Ik had extra kousenband besteld en voor betaald, maar zat er niet bij. Ik had extra kipfilet besteld maar dat was ineens rundvlees geworden. Jammer, want ben normaal echt wel een tevreden klant.

Johan Bruining
20 september 2021

De (grote) bestelling, zelf samengestelde rijsttafel, was tot in de puntjes verzorgd. Wij, en onze (kritische) gasten waren unaniem in ons oordeel: overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoe Sawh
18 september 2021

Eten is helemaal top🤩 bezorging ook super!

Ineke Wolf
18 september 2021

Precies op tijd en super lekker gegeten 🤩

Henk Cohen
17 september 2021

Het eten is altijd heel verzorgd. Het is wat ons betreft alleen veel te zout. In deze tijd lijkt het ons raadzaam om de hoeveelheid zout in de maaltijden wat te verlagen. Voor de rest absoluut goed en keurig verzorgd.

Cindy
17 september 2021
Resh
11 september 2021

Spullen van sauto soep was niet compleet,bezorging bijna een uur te laat. Bezorger was wel vriendelijk

Robbie
10 september 2021

Prima roti

Fam. E.
10 september 2021
Anoniem
30 augustus 2021
Shayf
28 augustus 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Nick
27 augustus 2021

Surinaams eten zoals Surinaams eten moet zijn! Het was weer heerlijk.

Rin
25 augustus 2021

leuke tent, lekkere roti.

Rene
25 augustus 2021

Als vanouds, super dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
23 augustus 2021

Zat de extra kousenband er nu wel of niet bij? ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffi
22 augustus 2021

Het eten was erg lekker en kwalitatief goed! De bezorging viel echter echt tegen. Ik heb nu 2 keer bij Cindisch besteld en beide keren was het eten er meer dan 30 minuten te laat terwijl ik toch ruim van te voren besteld had. Het zou netjes zijn om klanten even op te bellen als het zoveel langer gaat duren en/of een excuus aan de deur voor het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
22 augustus 2021

Was top. Op tijd bezorgd. Erg lekker. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Pots
22 augustus 2021
M. van Exel
22 augustus 2021

Ik stel meestal een Indische rijsttafel samen. Alle smaken zijn heerlijk!

mary de ruyter
21 augustus 2021

Het was zoals steeds weer kwaliteit wat er gemaakt wordt Alles goed warm en een nette bezorging weer bedankt team cindisch Tot d evolgende bestelling

M. Goud
21 augustus 2021

We hebben echt heerlijk gegeten van de roti. Mooie porties ook. We bestellen zeker nog een keer.

Ineke Reinaerd
20 augustus 2021

Voor de eerste keer hier besteld, is erg goed bevallen. Bezorging was op tijd en het eten was heerlijk!

Jeanine
19 augustus 2021

Mijn bestelling werd binnen 35 min geleverd, top!!! En het eten was verschrikkelijk lekker!!! Toppers zijn jullie!!!

Kaylin
18 augustus 2021

Goed restaurant, zeer ruime keuze. Ik heb afgehaald

Anoniem
13 augustus 2021

Saoto soep was lekker, alleen kreeg je er weinig kipfilet bij.

Staff
13 augustus 2021

Zeer tevreden. Gaan we vaker bestellen.

Anoniem
13 augustus 2021

Was prima in orde

Nick
13 augustus 2021

Zoals gewend weer heerlijk gegeten!

A.
12 augustus 2021
Fam Schenk
8 augustus 2021

Heerlijk gegeten , fantastisch👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max de Jong
8 augustus 2021

Hoe houd ik de loempia's knapperig . Waren nu een beetje slap en niet echt warm. Hoe kan ik dit oppimpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy Watson
1 augustus 2021

Lekker eten, vers en op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
1 augustus 2021

Perfect op de afgesproken tijd bezorgd en erg lekker

R juist
31 juli 2021

Zoals atijd heerlijk gegeten .

F. van Manen
30 juli 2021

Zeven kwartier na geplande afspraak bezorgd.

Mick
26 juli 2021

Lekker gegeten en op tijd bezorgd. Tnx.

Francien van Dongen
18 juli 2021

Er zaten geen eieren bij.

Omar
17 juli 2021

Super lekker eten, ik heb het opgehaald was op de aangegeven tijd klaar en toen ik thuis kwam was het wakker. De roti en kip met rijst is echt een aanrader. We hebben met zn 2en gegeten en er was meer dat zat over. Personeel is vriendelijk eten is lekker de zaak zag er verzorgd uit en vond de prijs zeker meevallen voor wat ik kreeg. Zeker voor herhaling varbaar!

Kok
17 juli 2021

prima eten, ruim voldoende, op tijd klaar en goed warm daarnaast smaakte het uitstekend, echt Surinaams.

Lydia
17 juli 2021
R
16 juli 2021
Peter Bos
16 juli 2021

Superlekker

Nienke
15 juli 2021

Heerlijk gegeten weer en de bezorging was eerder dan gepland. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
11 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, kwam mooi op tijd en het eten was nog heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
11 juli 2021

Zoals altijd snel, correct bezorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
10 juli 2021
R juist
9 juli 2021

Goed verzorgt en heerlijk gegeten

Reshma
9 juli 2021

Was lekker . Bezorging optijd

Ray
5 juli 2021

De roti rundvlees was ietwat aan de droge kant. Kan wel wat meer saus bij.

Alena
4 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hester
1 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, was een waar feestje om Keti Koti mee te vieren! Fijn ook dat er sneller geleverd werd omdat we vroeg moesten eten met sportende kinderen.

R vd bunt
28 juni 2021

Top site gisteren weer heerlijk gegeten Bij bezorgen 3 roti vellen te weinig Meteen weer na bezorgd met leuke verrassing top gedaan groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resh
26 juni 2021

Eten was lekker

Yassin
25 juni 2021

Het eten was - zoals altijd - overheerlijk. Bezorging was - anders dan we gewend zijn - wat later. De bestelde Mme Jeanet zat er helaas niet bij. Wij bestellen hier een volgende keer gewoon weer!

Roosje
13 juni 2021
Didi
11 juni 2021

Heerlijk

Peter van Dooren
7 juni 2021

heerlijk eten. Goede en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max de Jong
7 juni 2021

Jullie moeten wel goed controleren dat er compleet geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greet
6 juni 2021

Zoals altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djamillah
3 juni 2021

Was goed en lekker

Resh
3 juni 2021

Snelle bezorging. Eten is lekker Bezorgers zijn heel vriendelijk

Mick
30 mei 2021

Zoals gewend, weer lekker gegeten en bestelling was perfect, zoals in de mail ook aangekondigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elleke
29 mei 2021

Van te voren besteld voor een gewenste bezorgtijd en was precies op tijd geleverd, perfect! Het eten was ook heerlijk! :)

Marcel
29 mei 2021

Was errug lekker !!!

Nick
24 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth Wisman
23 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. van MNen
23 mei 2021

Ondanks dat de bestelling een half later dan gepland werd bezorgd heeft het ons goed gesmaakt. Zeer tevreden!

Jordy Dinsbach
22 mei 2021
H. van iddekinge
22 mei 2021

Zoals altijd zeer goed . Heerlijk gegeten. Ga zo door

martin
22 mei 2021

helemaal goed

Lies
20 mei 2021

Het was weer erg lekker!

ES
17 mei 2021
rijkert
16 mei 2021

beste roti en bara ever

Katja
15 mei 2021

Echt heerlijk eten. Tot nu toe zijn alle gerechten die we besteld hebben top! Wel tijdig bestellen. Relatief lange bezorgtijd

NaoDor
14 mei 2021

Eten was weer top ! Thnx !

M Faassen
14 mei 2021

Heerlijk!! Tot nu toe alleen de 2-persoons Rames geprobeerd (tweede keer) en dat is echt een aanrader! Wij gaan snel weer een keer bestellen

Anoniem
13 mei 2021

Precies op de afgesproken tijd geleverd en was weer heerlijk.

Groen
10 mei 2021

Heelijk gegeten! Jammer dat het dik 30 minuten te laat was, zonder ons op de hoogte te stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pierre
9 mei 2021

Eerste keer besteld. Levering was 10 minuten sneller dan verwacht. En het voedsel was fantastisch. 1 klein minpuntje, dat verder niet af deed aan de smaak, maar we hadden extra kouseband besteld, dat bleek sperziboon te zijn. Maar wel erg tevreden voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
9 mei 2021

De sate was lekker maar telor was erg droog koud en daardoor niet lekker

Chantal Van amerongen
8 mei 2021

Super heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Naima
8 mei 2021

Het eten was weer heerlijk. Niks aan toe te voegen!

Chanttt
8 mei 2021

Rotirol en hete garnalen besteld, beide erg lekker. Rotirol een beetje droog maar smaak was goed :)

John Martin
7 mei 2021

Nu al een paar keer eten besteld en iedere keer smaakt het meer dan lekker. Bestelling binnen de tijd. Maar wat belangrijker is: het smaakt allemaal fantastisch.

Lies
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! Ruime portie, lekker warm, goede kwaliteit. Tot de volgende keer!

Fokke
6 mei 2021

Het heeft ons goed gesmaakt. Prima maaltijd en precies volgens afspraak geleverd. Prijs/kwaliteit, top.

Peter
3 mei 2021

Lekker eten! Heerlijke satesaus vooral

Lea
1 mei 2021

Miste een extra kerrie ei verder was alles lekker en goed en snel bezorgd.

Eric Claassen
1 mei 2021

Top in alle opzichten, jullie stellen nooit teleur, bedankt

Tien Carluccio
30 april 2021

Het eten was zoals altijd lekker. Jammer dat de pom op was, maar alsnog heerlijk gegeten!

De goeij
29 april 2021
Kees
28 april 2021
Feroz
28 april 2021

Toppie zeker een aanrader 👍

Anoniem
27 april 2021
Geurts / Jezuit
27 april 2021

Was heerlijk ♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
27 april 2021