Beoordelingen van Cindisch Lelystad

Recente recensies

5.0
Mick
26 juli 2021

Lekker gegeten en op tijd bezorgd. Tnx.

Francien van Dongen
18 juli 2021

Er zaten geen eieren bij.

Omar
17 juli 2021

Super lekker eten, ik heb het opgehaald was op de aangegeven tijd klaar en toen ik thuis kwam was het wakker. De roti en kip met rijst is echt een aanrader. We hebben met zn 2en gegeten en er was meer dat zat over. Personeel is vriendelijk eten is lekker de zaak zag er verzorgd uit en vond de prijs zeker meevallen voor wat ik kreeg. Zeker voor herhaling varbaar!

Kok
17 juli 2021

prima eten, ruim voldoende, op tijd klaar en goed warm daarnaast smaakte het uitstekend, echt Surinaams.

Lydia
17 juli 2021
R
16 juli 2021
Peter Bos
16 juli 2021

Superlekker

Nienke
15 juli 2021

Heerlijk gegeten weer en de bezorging was eerder dan gepland. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
11 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, kwam mooi op tijd en het eten was nog heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
11 juli 2021

Zoals altijd snel, correct bezorgd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
10 juli 2021
R juist
9 juli 2021

Goed verzorgt en heerlijk gegeten

Reshma
9 juli 2021

Was lekker . Bezorging optijd

Ray
5 juli 2021

De roti rundvlees was ietwat aan de droge kant. Kan wel wat meer saus bij.

Alena
4 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hester
1 juli 2021

Weer heerlijk gegeten, was een waar feestje om Keti Koti mee te vieren! Fijn ook dat er sneller geleverd werd omdat we vroeg moesten eten met sportende kinderen.

R vd bunt
28 juni 2021

Top site gisteren weer heerlijk gegeten Bij bezorgen 3 roti vellen te weinig Meteen weer na bezorgd met leuke verrassing top gedaan groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resh
26 juni 2021

Eten was lekker

Yassin
25 juni 2021

Het eten was - zoals altijd - overheerlijk. Bezorging was - anders dan we gewend zijn - wat later. De bestelde Mme Jeanet zat er helaas niet bij. Wij bestellen hier een volgende keer gewoon weer!

Roosje
13 juni 2021
Didi
11 juni 2021

Heerlijk

Peter van Dooren
7 juni 2021

heerlijk eten. Goede en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max de Jong
7 juni 2021

Jullie moeten wel goed controleren dat er compleet geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greet
6 juni 2021

Zoals altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djamillah
3 juni 2021

Was goed en lekker

Resh
3 juni 2021

Snelle bezorging. Eten is lekker Bezorgers zijn heel vriendelijk

Mick
30 mei 2021

Zoals gewend, weer lekker gegeten en bestelling was perfect, zoals in de mail ook aangekondigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elleke
29 mei 2021

Van te voren besteld voor een gewenste bezorgtijd en was precies op tijd geleverd, perfect! Het eten was ook heerlijk! :)

Marcel
29 mei 2021

Was errug lekker !!!

Nick
24 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth Wisman
23 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. van MNen
23 mei 2021

Ondanks dat de bestelling een half later dan gepland werd bezorgd heeft het ons goed gesmaakt. Zeer tevreden!

Jordy Dinsbach
22 mei 2021
H. van iddekinge
22 mei 2021

Zoals altijd zeer goed . Heerlijk gegeten. Ga zo door

martin
22 mei 2021

helemaal goed

Lies
20 mei 2021

Het was weer erg lekker!

ES
17 mei 2021
rijkert
16 mei 2021

beste roti en bara ever

Katja
15 mei 2021

Echt heerlijk eten. Tot nu toe zijn alle gerechten die we besteld hebben top! Wel tijdig bestellen. Relatief lange bezorgtijd

NaoDor
14 mei 2021

Eten was weer top ! Thnx !

M Faassen
14 mei 2021

Heerlijk!! Tot nu toe alleen de 2-persoons Rames geprobeerd (tweede keer) en dat is echt een aanrader! Wij gaan snel weer een keer bestellen

Anoniem
13 mei 2021

Precies op de afgesproken tijd geleverd en was weer heerlijk.

Groen
10 mei 2021

Heelijk gegeten! Jammer dat het dik 30 minuten te laat was, zonder ons op de hoogte te stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pierre
9 mei 2021

Eerste keer besteld. Levering was 10 minuten sneller dan verwacht. En het voedsel was fantastisch. 1 klein minpuntje, dat verder niet af deed aan de smaak, maar we hadden extra kouseband besteld, dat bleek sperziboon te zijn. Maar wel erg tevreden voor de rest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
9 mei 2021

De sate was lekker maar telor was erg droog koud en daardoor niet lekker

Chantal Van amerongen
8 mei 2021

Super heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Naima
8 mei 2021

Het eten was weer heerlijk. Niks aan toe te voegen!

Chanttt
8 mei 2021

Rotirol en hete garnalen besteld, beide erg lekker. Rotirol een beetje droog maar smaak was goed :)

John Martin
7 mei 2021

Nu al een paar keer eten besteld en iedere keer smaakt het meer dan lekker. Bestelling binnen de tijd. Maar wat belangrijker is: het smaakt allemaal fantastisch.

Lies
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! Ruime portie, lekker warm, goede kwaliteit. Tot de volgende keer!

Fokke
6 mei 2021

Het heeft ons goed gesmaakt. Prima maaltijd en precies volgens afspraak geleverd. Prijs/kwaliteit, top.

Peter
3 mei 2021

Lekker eten! Heerlijke satesaus vooral

Lea
1 mei 2021

Miste een extra kerrie ei verder was alles lekker en goed en snel bezorgd.

Eric Claassen
1 mei 2021

Top in alle opzichten, jullie stellen nooit teleur, bedankt

Tien Carluccio
30 april 2021

Het eten was zoals altijd lekker. Jammer dat de pom op was, maar alsnog heerlijk gegeten!

De goeij
29 april 2021
Kees
28 april 2021
Feroz
28 april 2021

Toppie zeker een aanrader 👍

Anoniem
27 april 2021
Geurts / Jezuit
27 april 2021

Was heerlijk ♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
27 april 2021
Peter
27 april 2021

Heerlijk! We hebben zelf de maaltijd samengesteld. We hadden thuis echt het gevoel uit eten te zijn geweest! Heerlijke smaken!

Zahra
27 april 2021
Michel
26 april 2021

Laatste bestelling was niet wat we van jullie gewend zijn. Onjuiste bestelling geleverd, niet gelet op opmerkingen en kwaliteit van eten viel tegen (vette saoto soep en oude broodjes). Hopelijk volgende keer beter...

Maik
26 april 2021

Lekker gegeten. Zeker 5 sterren waard.

Dennis
22 april 2021

Altijd lekker. Smaken zoals vroeger bij m'n Indonesische oma..

Jim
19 april 2021

Het was weer heerlijk!

Ria Pos
16 april 2021

Super lekker!

Stella
16 april 2021

zoals altijd, heerlijk gegeten!

Peter
12 april 2021

Voor het eerst besteld Maar zeker niet de laatste keer Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
11 april 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, tempeh is favoriet en een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leinard
11 april 2021

2x5 sterren dat zegt genoeg Eten is top top top en lekker zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi Dorinthe
11 april 2021

Cindisch’ saotosoep is de lekkerste van heel bezorgend Lelystad, ingredienten los geleverd en super in balans! Broodje pom en bakkeljauw ook voortreffelijk. Was weer een fijn feestje voor twee 🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Bakker
10 april 2021

Heerlijke sateh en een goddelijke sambal goreng telor.

R.G.
10 april 2021

Heerlijk gegeten weer.

Pati
9 april 2021

Lekker eten voor een lekkere prijs.. precies op tijd.. 👌👌👌

Mascha
9 april 2021

Was zoals altijd weer heerlijk en snelle service .. TOP

Ish
8 april 2021

Al jaren trouwe klanten. Altijd zeer tevreden. Lekker, traditioneel en smaakvol eten!

Hennie
4 april 2021

Voor t eerst besteld en heerlijk gegeten. Mooi verpakt en ruim voldoende. De site werkt ook heel gemakkelijk met bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.G.
4 april 2021
Jan over de Linden
4 april 2021

Het eten werd op tijd bezorgd. Alleen jammer dat het niet echt warm was. Zonde

Geen
2 april 2021

Teleurgesteld, vroeger waren jullie goed maar ik bestel helaas niet meer

Max de Jong
2 april 2021

Ik miste alleen de saus bij de Bapoa. Voor de rest altijd TOP.

Osman
2 april 2021
Anne
2 april 2021

Heerlijke gerechten, netjes en verzorgd geleverd...

G.Owen
2 april 2021

Het was heerlijk 🙏🏽❤️Tot gauw!

Lucille
1 april 2021

Heerlijk 🥰😍🙏

F. van Manen
31 maart 2021

De maaltijd was goed verzorgd en heerlijk. Voor twee personen had er iets meer nasi bij gemogen. De maaltijd werd op het gevraagde tijdstip bezorgd.

Linda
28 maart 2021

1ste x besteld, heerlijk gegeten . Vriendelijk bezorgpersoneel. Voor herhaling vatbaar

Henk Cohen
27 maart 2021

Wij hebben gisteren Roti kipfilet besteld bij Cindisch. Het was onze eerste ervaring, op aanraden van onze buren en het was niet alleen heel erg lekker, maar ook bijzonder keurig verzorgd en op hoge temperatuur. Daar komt nog bij dat onze bestelling perfect op de afgesproken tijd werd bezorgd. Conclusie: Cindisch is een aanrader.

Char
26 maart 2021
Shayf
25 maart 2021

Eten zoals altijd heerlijk!

Melissa
24 maart 2021

Netjes op tijd, maar wederom VÉÉL te zout. Dit was voor ons de laatste keer Cindisch. Van de 3 keer bestellen was het 2 keer zo zout dat we alle 4 onze roti hebben laten staan. Erg jammer voor 50 euro.

Anton
21 maart 2021

Bestelling kwam bijna 45 minuten later. Ik heb daar over gebeld. De reden was dat het deze avond extreem druk was. Normaal is wat langer wachten geen probleem, maar deze keer wel omdat mijn gast voor de avondklok thuis moest zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
21 maart 2021

Heeerlijkk!!

job
20 maart 2021

voor eerst bij cindisch besteld we hebben zeer goed gegeten we hadden de rames besteld was zeer lekker bezorging was precies op de tijd afgesproken en super bericht dat het eten er aan kwam we bestellen hier zeker vaker menu kaart ziet er top uit

Hella
20 maart 2021
Patricia
20 maart 2021

We bestellen wel vaker altijd lekker. Helaas was het dit keer wat minder het eten was allemaal koud/lauw aangekomen bara was hard dus die kon zo de prullenbak in. Heel jammer hopelijk is het de volgende keer weer net zo lekker als eerder.

Tien Carluccio
18 maart 2021

Zoals altijd, was het weer heerlijk!

Anoniem
14 maart 2021

Was lekker en op tijd bezorgd heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tinke
14 maart 2021

Heerlijk eten! Echt comfort-/soulfood. Nette bezorging, perfect op tijd. Aanrader!

Eric
13 maart 2021

De kwaliteit en de smaak van het is eten is echt waanzinnig goed. Vooral op deze manier blijven doorgaan.

Ria Posall
13 maart 2021

Het was weer top!

Peter van Dooren
13 maart 2021

prima eten en service. was wat vergeten bij de bestelling. werd alsnog bezorgd zonder problemen

C.H.M.
12 maart 2021

Was weer heel goed verzorgt lekker gegeten

Mich
12 maart 2021

Perfect! Aanrader!

Marjolein
10 maart 2021

Super snel bezorgd. Bestelling was niet compleet (er miste een extra ei) de pittige nasi met vlees was als altijd fantastisch, maar de roti werd, door de kinderen, als flauw beoordeeld. Er miste wat pit. Verder heeft iedereen overigens wel genoten en het eitje hebben ze gedeeld.

Lies
10 maart 2021

Met een half uurtje hadden we onze bestelling op tafel, super en t smaakte wederom TOP!

Ruud
7 maart 2021

Heerlijk gegeten. Gaan zeker nog een keer bestellen. De bezorger was iets later, maar dit werd ons zeer keurig per telefoon gemeld. Keurig en lekker.

Miedema
6 maart 2021
Petra van Wijk
6 maart 2021

Altijd heerlijk eten. Grote porties. Dit keer lange bezorgtijd. Duurde nog meer dan een half uur nadat we de update hadden ontvangen dat het eten onderweg was.

Tugba
5 maart 2021

Ik had aangegeven dat ik de groente goed gebakken wilde hebben, helaas was dat niet zo, opmerking bij mijn bestelling was niet gelezen. Was geleverd binnen 30 minuten waarvan de ene gerecht warm was en andere koud. Ik betwijfel hoe vers het was.

Els
5 maart 2021

De bestelling was keurig op tijd En het eten heerlijk

Nobody60
4 maart 2021

Het eten fantastisch, bezorging half uur te laat.

Wendy
4 maart 2021

Altijd lekker eten en snelle bezorging.👍😁

Ingrid
28 februari 2021

Snel bezorgd en de gerechten zijn lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. van iddekinge
28 februari 2021

Eten ia prima en goed verzorgdetd. Bezorging heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
28 februari 2021

Zowel de 2 porties roti als Menu ketjap waren weer heerlijk! Goed van smaak, super zacht vlees en lekker snel en goed warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sollains Corea
28 februari 2021

Vandaag smaak de bami en ruik het ook naar verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yoyo
26 februari 2021

Roti rund besteld, voor 12,00 zat er geen ei bij.. weinig vlees vergeleken met de aardappel en de ‘saus’ over het vlees echt te zout. Opzich prima Roti maar voor die prijs echt zeker niet. Bezorging duurde 1,25 uur..

Ali
26 februari 2021

Lekker eten en snelle levering, zeker vaker bestellen

Elâ
22 februari 2021

De kwaliteit blijft constant en als het eten wat later komt vanwege de drukte, dan wordt er netjes gebeld en je krijgt zelfs iets extra's bezorgd. Hartstikke lief! Echt top om dit restaurant in Lelystad te hebben.

De Vries
21 februari 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten. Hartelijk bedankt. Graag tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
21 februari 2021

Het eten was weer heerlijk🤤

N.Theisen
21 februari 2021

Eten was héérlijk en op tijd gebracht.

Anoniem
20 februari 2021

Drie kwartier te laat geleverd.

A.b
20 februari 2021

Laatste bestellingen minstens 20 minuten te laat noet 1 keer maar gewoon elke keer. Dat was vroeger anders. Voor af besteld in de middag al en gewoon elke keer te laat. Eten vaak lauw bijna koud . Heb altijd lekker gegeten maar irriteert me heel erg dat ze elke keer weer te laat komen We hebben een drukke agenda en ook nog naar sport met de kinderen. Dan is het super vervelend dat ze te laat komen.

Dennis
19 februari 2021
Jan
18 februari 2021

Via goede vrienden van ons hebben wij te horen gekregen dat Cindisch zulke lekkere roti heeft. Wij wilden dat wel eens proberen. Ik heb een Chinese vrouw, die fantastisch kan koken en werkelijk van ieder gerecht een feest kan maken. Beiden waren we zeer tevreden over de juiste tijd van bezorgen, de roti zelf en de presentatie. We hebben echt heerlijk gegeten en nog wat over gehouden ook. Cindisch is zeker een aanrader.

Moon
15 februari 2021

Eten was heerlijk, alleen bij een gerecht was bami ipv nasi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2021

Lekker en optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico vd Hoven
13 februari 2021

prima gegeten. Bezorgtijd 1 uur. Maar was denk ik een drukke zaterdag avond

Dennis
13 februari 2021
Rodney Van Wilpen
12 februari 2021

Het was weer echt heerlijk eten zoals altijd !!!

Kim van der Wal
11 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk,goede porties, lekker warm en op tijd, genieten! :-)

van Oijen
10 februari 2021

Was zoals gebruikelijk weer heerlijk

Cindy
7 februari 2021

Het een was heerlijk en meer dan genoeg. Het rundvlees was iets aan de zoute kant....

Patty Verhoeven
6 februari 2021

Heerlijke maaltijden.

Martijn
6 februari 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging. Top!

Iza
6 februari 2021

Héérlijk!!

JC
6 februari 2021

Het eten was fijn op tijd, vriendelijke bezorger. Echt super lekker gegeten. Ik kreeg meer saté dan ik besteld had, waarvooor dank! Ik ga hier zeker vaker bestellen, echt een aanrader!

Daphne
5 februari 2021

We bestellen hier eigenlijk heel vaak, afhalen en bezorgen beide erg goed en het eten is onevenaarbaar lekker!!

Frits
5 februari 2021

Het was weer heerlijk. Maakt niet uit wat je neemt het is altijd lekker. Bezorging snel.

Astrid F
4 februari 2021

Heerlijke rendang gegeten!!

Ruud
4 februari 2021

Het eten was weer bijzonder lekker. Ik had de ayam pedis besteld, de hete kip. Erg lekker, maar niet heel erg pittig. Mijn vrouw had een stuk of 7 kleine hapjes besteld en was daar ook heel tevreden over. Bezorging was iets te laat, maar om eerlijk te zijn is dat elke keer zo. Dus ik bestel gewoon voor een half uur eerder en dan heb ik alles prima op tijd. Tot volgende keer weer. Jullie maken super lekker eten en zijn ook nog eens heel aardige mensen. :)

Eric Brockhoff
1 februari 2021

Alles prima netjes optijd bezorgd en het eten was van een zeer hoog niveau.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sannr
31 januari 2021

Heerlijk gegeten bestelling met een half uur bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
30 januari 2021

Heerlijk gegeten!! Lekkere smaken. Ruime porties.

rijkert
30 januari 2021

beste roti ever

Ria Pos
29 januari 2021

Het was weer heerlijk!

R juist
28 januari 2021

Heerlijk gegeten

Quinta
27 januari 2021

Al vaker eten besteld, wederom lekker gegeten, top! Snel bezorgd, goed warm en flinke porties. Zeker een aanrader.

Nicole
27 januari 2021

Makkelijk online bestellen, betalen met Ideal, op tijd bezorgd en niet geheel onbelangrijk... heerlijk gegeten Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
25 januari 2021

precies op de afgesproken tijd geleverd en weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
23 januari 2021

De tempeh was nog steeds erg zout. Verder was het lekker en op tijd bezorgd.

Mascha fruneaux
23 januari 2021

Hij was lekker alleen jammer zat weinig saus en geen kerrie ei erbij 😔

Hanan
22 januari 2021

Was weer heerlijk zoals altijd. De kinderen hebben wederom genoten. Het personeel is ook erg vriendelijk. Wij hopen gauw weer op locatie te kunnen eten.

Elâ
22 januari 2021

Alles is vers en redelijk warm aangeleverd binnen de aangegeven tijd! Goede smaak en je proeft dat het met zorg en aandacht gemaakt is! Ga zo door! Bedankt!

Robert Lancee
21 januari 2021

Wederom top

Mischa
4 januari 2021

Bestel regelmatig en altijd heerlijk eten! Absolute aanrader!

Mirella
4 januari 2021

Het eten was zoals gewoonlijk weer super lkkr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
2 januari 2020

Lekker eten, en bezorgd op afgesproken tijd. Top! Volgende keer weer

Jim
31 december 2020

Zooo lekker!

Max de Jong
30 december 2020

!7:30 uur besteld, over 18:00 uur geleverd

Kaj
30 december 2020
Remy
28 december 2020

Ja altijd spang de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NdR
27 december 2020

Wij hebben genoten van het eten. Heerlijk/Switie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 december 2020

Weer prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baaij
26 december 2020

Heerlijk!!

Saskia
26 december 2020

Lekker gegeten en op tijd bezorgd!

Dennis
26 december 2020

Altijd lekker.

Borgsteede
26 december 2020

Een aanrader. Na je eerste ervaring kom je zeker terug.

Jordy
25 december 2020
Martine
25 december 2020

Top! 1e kerstdag en dan nog precies optijd kunnen leveren. 👍🏻 Aardige mensen en top gegeten. Dikke vette aanrader!!

Richard
24 december 2020

Hoi, helaas nu 2 sterren maar ik moet eerlijk zijn. Ik vind jullie eten superlekker maar vandaag ging er iets mis. De pom was keihard door magnetronneren. Tot harde donkerbruine stukken toe, oneetbaar De fachong was grijs geworden, ook door magnetron wellicht? Dit is de eerste keer dat ik sinds Corona bij jullie besteld heb dus misschien spelen de moeilijke omstandigheden een rol? Ik heb eerder bij jullie in het restaurant gegeten en dat was toen beide keren geweldig goed ! Ik zal zeker nog eens bestellen, komt vast goed :-)

Ria Pos
23 december 2020

Het was weer heerlijk!

Wendy
21 december 2020

Het was erg lekker, gaan zeker nog een keer bestellen. De beste van Lelystad, vinden wij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
20 december 2020

We hebben weer heerlijk gegeten, en er zaten als extraatje lekkere koekjes bij.. alsof jullie wisten dat ik jarig ben vandaag😅 Dankjulliewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
20 december 2020

Heerlijk eten, online goed te bestellen en bezorgtijd goed te volgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ingrid
20 december 2020
Nick
20 december 2020

Het was weer smullen!

R. W. van Ruth
19 december 2020

Zoals altijd was het eten voortreffelijk.

Mick
19 december 2020

Hebben weer genoten van het eten. Alleen zouden jullie de ketjap sambal standaard bij de saoto kunnen leveren. En jullie zijn vergeten de madam-jeanette peper erbij te doen.

Damian
19 december 2020

Bestelling op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

M Edwards
18 december 2020
Esmay
17 december 2020

weer super lekker gegeten! De saotosoep is echt een dikke aanrader. Alles is heerlijk. Bedankt weer!

Vermeulen
17 december 2020

Altijd lekker altijd goed!

Melissa
13 december 2020

De roti kip was erg lekker. De roti tempeh was veel te zout. Zo zout dat het niet eetbaar was. Bestelling is iets later dan de gevraagde tijd bezorgd. Dit was geen probleem voor ons. Jammer van de roti tempeh.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
13 december 2020

Wederom top kwaliteit, zeer goed op temperatuur. Levering volgens afspraak. Vooral is het fijn dat je via de mail op de hoogte gehouden wordt van de bestelling. Kortom: een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaj
13 december 2020

Favoriete restaurant in Lelystad. De bami en alle varianten bijgerechten zijn heerlijk. Vleest valt altijd uit elkaar. Vaste klant! Ook de lemper was erg lekker.

Tom
13 december 2020

Perfecte maaltijden. Nog lekker warm. GA zo door

André
13 december 2020

Dit keer een loempia, garnalen, Bakkeljauw, Groentemix, Telo, Ei, Roti vega, Spekkoek . Heeeeeeerrrrlijk. Ga zo door Cindisch.

Floortje Leonora Souman
10 december 2020

Wat was het eten weer heerlijk! We hebben genoten. Bedankt voor de maïzena koekjes, daar gaan we zo bij een kopje thee nog heel fijn van snoepen! Bedankt, Liefs van fam. Leonora

Arwin
7 december 2020

Heerlijk gegeten! Bezorging stipt op tijd!

Rene
6 december 2020

De lekkerste keuze die ik tot nu toe gemaakt heb Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
6 december 2020

Het was warm en heel erg lekker! Hier gaan we vaker bestellen. Houd er rekening mee dat de bezorging lang kan duren.

Khaled
6 december 2020

Het blijft heerlijk eten. We hebben lekker van gegeten.

Inge
6 december 2020

Heerlijk eten altijd!

Daphne
5 december 2020

Voor de derde keer besteld vanavond. Roti kipfilet. Een half uurtje later bezorgd dan we hadden opgegeven, maar dat was geen probleem. Het eten was lekker maar wel Wat aan de zoute kant. Volgende keer gaan we de Nasi Rames proberen

Elâ
2 december 2020
Nora
2 december 2020
Monique
2 december 2020
Hans
30 november 2020

Lekker vroeg om 14.10 uur een bestelling gedaan voor bezorging om 17.50 uur. Om 15.09 per e-mail bevestiging gekregen dat de verwachte bezorgtijd 17.50 zal zijn. Echter (ondanks de vroege bestelling) pas om 18.35 werd alles ontvangen en ontbraken er 2 stokjes sateh bij de Rames. Telefonisch hiervoor excuses gekregen en bij de volgende bestelling zijn de stokjes sateh gratis. Het eten was voortreffelijk en lekker warm. Aanrader voor iedereen die van C(indisch) houdt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanne
30 november 2020

Was weer super. Beste roti in Lelystad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
30 november 2020

Lekker eten en volgens afspraak bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
29 november 2020
Edwards
28 november 2020

Loempia smaak was goed maar erg vettig,droop eraf Groente bij de bamie was te doorgekookt/ en Bamie iets teveel zout

Ck
28 november 2020

Eten was goed. Bezorging was echter half uur later dan gevraagd. Had ver vooruit besteld en een tijd doorgegeven.

M van Kampen
23 november 2020

Lekker zoals altijd! Alles was goed warm en bestel nergens anders roti want bij jullie blijft het lekkerst! Bedankt weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
22 november 2020

Voor de 2e keer besteld, kipketjap en roti kipfilet en weer voortreffelijk gegeten! Heerlijk van smaak, genoeg en goed verpakt en warm! Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boelhouwer
21 november 2020

Het eten was lekker. Jammer dat ik het extra bestelde kerrieei niet ontvangen heb. Vantevoren een paar euro gooi gegeven, maar dat had ik niet gedaan als het bij levering was geweest. De bestelling kwam 45 minuten later dan gepland. Wij hebben in totaal bijna 2 uur moeten wachten.

Baaij
21 november 2020

Zoals altijd super lekker👌

M.K
16 november 2020

Ik heb online besteld en afgehaald. Het eten was goed verpakt en het personeel was erg vriendelijk. Het eten was heerlijk. Wij hebben er van genoten. Wij zullen er zeker vaker komen.

Ricardo
15 november 2020

Eten is zeer goed, zou fijn zijn als ze in Dronten gaan bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asrid van der Woude
14 november 2020

Het was erg lekker, alleen de vis was naar mijn smaak aan de zoute kant.

Rick
14 november 2020

Weer heerlijk gegeten en ook vriendelijk personeel! Top

Elâ
12 november 2020

Je kunt proeven en zien dat de gerechten zelf gemaakt zijn. Prima ingrediënten, goede smaak en goede prijs kwaliteit verhouding. De bezorging was iets later dan afgesproken (ca. 15 minuten), maar dat staat ook keurig beschreven op de site. Het was de eerste keer en wij zijn bijzonder tevreden en blij dat er in Lelystad ook lekker Indisch gegeten kan worden. Normaliter haalden wij het verder weg (buiten de stad), maar dat is nu niet meer nodig. Ook wil ik prijzen dat de kip echt van goede smaak en kwaliteit is. Zeker geen plofkip en dat proef je! Veel dank en ga zo door met jullie bedrijf!

Petra
12 november 2020

Als altijd, heerlijk.

van der Wagt
9 november 2020

Helaas nasi rames ipv bami geleverd en de Ayam ketjap had weinig ketjap-smaak. De Rendang was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
8 november 2020
Mascha Fruneaux
8 november 2020

Eten is heerlijk vooral de roti .. alleen dit Keer bij de smoor weinig jus/saus .., verder raad ik iedereen aan om bij jullie te bestellen ! Vriendelijk aan de telefoon En goeie service,Top restaurant ‘

Anoniem
7 november 2020

Beetje te laat, maar was weer perfect

Miranda
7 november 2020

Was weer heerlijk.

Claire
7 november 2020

De sate&kip met nasi was prima. Heerlijk van gegeten. De roti ben was niet helemaal mijn favoriet. Zeker/absoluut niet slecht qua smaak, alleen de saus was niet bondig genoeg. Aardappel was het het net niet. Groente en kip was wel echt prima! Tja en de bezorging..... We hebben op een donderdag online besteld om 17.15h. We kozen voor de optie “zo snel mogelijk”. Hielden desondanks rekening met 1 uur+ 15min ervoor of 15min erna zoals op de site staat. Ze waren er uiteindelijk 1 uur en 50min later..... De emails met updates/schatting van aankomst klopte niet. Bellen ging ook niet, want ruim 15min waren ze in gesprek. Als ik niet al online had betaald, dan had ik de bestelling geannuleerd. Erg jammer, want het restaurant is qua eten wel echt een verrijking voor Lelystad met echt lekkere gerechten. Alleen de bezorging duurt te lang. Met deze ervaring moet ik dan toch weer kiezen om het zelf op te halen, alleen soms wil je het gewoon lekker thuis laten bezorgen :)

Daphne
6 november 2020

Heerlijk gegeten! Onze eerste keer bij Cindisch, maar zeker niet de laatste! Het eten was heerlijk en genoeg en de bezorging netjes en op tijd! Keurige vriendelijke jongeman! Zeker voor herhaling vatbaar!

kees
6 november 2020
Van den Henge
5 november 2020
M. Saraun
5 november 2020

"errrrrug Lekkerrr" top! netjes op tijd bezorgd ook! Een aanrader!!

yvonne
2 november 2020

was heel goed en lekker vind alleen 1 euro voor een beetje exstra jus een beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
1 november 2020

Heerlijk eten en goed op temperatuur. Vanwege het bestelmoment hielden we rekening met wat langere bezorgtijd, maar uiteindelijk was het er redelijk vlot.

rijkert
31 oktober 2020

beste roti goede bezorging en netjes verpakt alles top

frits
30 oktober 2020

heerlijk gegeten, maaltijd goed verpakt en op tijd . Kwaliteit zeer goed.. en voldoende. Zeker weer bestellen bij cindisch.

Daisy Eijgenbrood
29 oktober 2020

Zoals altijd, was het eten weer super lekker.

Peter van Doore n
26 oktober 2020

heerlijk (Indisch) eten en tegen een redeli ke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kustrif 38
23 oktober 2020

Van te voren aangegeven tijd van bezorging is niet nagekomen en de kipsaté was te taai. Als je het aan mij vraagt is de kip ver van te voren gemaakt of ligt al te lang en dat is zonde. Het is wel is beter geweest

Reactie van Cindisch

Beste mevrouw of meneer, zoals aangegeven op onze website is uw wenstijd niet altijd haalbaar. Dit omdat u niet de enige bent die rond dat tijdstip wilt eten. Wij doen ons uiterste best maar helaas lukt dit niet altijd. Voor wat betreft de sate misschien heeft u net een sate die iets te lang is doorgebakken. Ook dit kan een keer voorkomen. Over de versheid van de kip hoeft u zich geen zorgen te maken, wij bereiden alles vers op de dag zelf.

Ernesto
23 oktober 2020

Heerlijk

AAA
23 oktober 2020
Oostburg
22 oktober 2020

Heerlijk als altijd 🥰😆

Arjan Wilhelm
19 oktober 2020

Het eten was van goede kwaliteit en zéér smakelijk. Wij kunnen het iedereen aanraden. Prijstechnisch wel aan de dure kant. Gratis bezorgen is pas boven de €50,- terwijl de grens bij andere aanbieders veel lager ligt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
18 oktober 2020

Snelle levering en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
18 oktober 2020

Op de afgesproken tijd geleverd. Een roti zoals een roti hoort te zijn. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syb
18 oktober 2020

Prima gegeten weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nr
18 oktober 2020

Bezorging duurde 60 minuten. Eten smaakte goed. Kouseband was uit de vriezer, maar is begrijpelijk in de coronatijd

Els
18 oktober 2020

Weer zo als altijd Was heerlijk

Maaike
17 oktober 2020

Wederom lekker gegeten.

Mo
17 oktober 2020

Heerlijk eten, goede kwaliteit, lekker warm geleverd, super mensen!! Zeker voor herhaling vatbaar, een nieuwe vaste klant erbij!!

Irshaad
17 oktober 2020

We hebben om 16 uur een grote bestelling geplaatst voor 6 personen (1 huishouden), met het verzoek om het om 18.20 te laten bezorgen. Alles werd op tijd bezorgd en de maaltijden waren allemaal heel warm en erg lekker. Deze service is iedere keer supergoed en vriendelijk als wij bij Cindisch bestellen.

Marianne Wisse
17 oktober 2020
Delahaye
16 oktober 2020

Super lekker en goed verzorgt. Goed adres

Audrey
15 oktober 2020

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en bezorging stipt op tijd.

saskia
10 oktober 2020
Desmond
8 oktober 2020

Was super! Alle gerechten waren super lekker! Hebben genoten. Dank team Cindisch!

Anne
8 oktober 2020

Snel bezorgd, alles goed warm, en vooral érg lekker!

Alycia
7 oktober 2020

Altijd heerlijk. Hele aardige en nette bezorgers!

Nick
5 oktober 2020

De roti was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Driehuis
4 oktober 2020

Eten hoort warm te worden geleverd en zeker niet lauwwarm zoals vandaag. 2 porties sate besteld met extra satesaus, maar de geleverde hoeveelheid saus was niet eens voldoende voor 2 porties en dus abnormaal weinig. Jammer dat er vaak iets mis is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
4 oktober 2020

Voor de tweede keer gewoon een half uur te laat ten opzichte van de gevraagde levertijd en niet vies de telefoon bereikbaar zijn . Dat vindt ik zeer kwalijk

Reactie van Cindisch

Beste Chris, spijtig te horen dat de bezorging weer wat te laat is. Maar zoals op de website al staat aangegeven proberen wij altijd rekening te houden met gewenste tijden, maar wilt niet zeggen dat dit altijd lukt. Zoals u weet wilt half Nederland om 6 uur eten. Gelukkig zag ik aan de sterren dat het eten wel gesmaakt heeft en was dat wel het wachten waard! ;-)

Ellen
3 oktober 2020

Weer kunnen kiezen uit de gevarieerde menukaart. Het was weer heerlijk en leuk om 15% korting te krijgen via een actiecode.

Martijn
3 oktober 2020

Weer een dikke 10 super eten

Ik
2 oktober 2020

Prima op tijd geleverd

Anuska
2 oktober 2020

Heerlijk eten en een goede en snelle service!

Branca
1 oktober 2020

Was heerlijk

Kemp
1 oktober 2020

Heel lekker en vers eten en nettjes verpakt , en snel bezorgd. Een top zaak en klantvriendelijk.

saskia
1 oktober 2020
Maaike
27 september 2020
Twj Koomen
26 september 2020

Duurde iets langer dan gepland met de afhaal, maar het eten maakte het al snel goed ! Wat was dat lekker, dit is sowieso voor herhaling vatbaar.

Sharona de Jong
26 september 2020

Helaas zaten de extra bestelde kerrie eieren bij de roti er niet bij. Voor de rest was het zoals altijd, uitstekend.

R.Lancee
25 september 2020

Top

Emre
24 september 2020
Joris
24 september 2020

We hebben super lekker ge geten! We genieten van de lekere rotie en andre gerechten.!

Sascha
21 september 2020

Eerste keer besteld, het was heerlijk! Echt een absolute aanrader!! Heerlijke roti, bami perfect, in 1 woord super! Dit gaan wij absoluut vaker doen🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mendy
21 september 2020

Lekker gegeten. Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
19 september 2020

Gewoon.dikke 10 als.je lekker wilt eten in lelystad dan moet je hier zijn we hebben al vaker besteld hier en altijd super lekkerrrrrrr

Marianne
18 september 2020

Heerlijk en meer dan genoeg!

Ria van der Wagt
14 september 2020

HEERLIJK !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 september 2020

binnen een half uur bezorgd en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
13 september 2020

Altijd heerlijk!

André
13 september 2020

Heerlijk, zoals altijd. Vega roti, loempia's, Pitjel.

Edith
7 september 2020

Voor de eerste keer besteld bij Cindisch. Zeker voor herhaling vatbaar, want we hebben gesmuld van alle gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alma
6 september 2020

het is echt altijd lekker, zo ook dit keer erg genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.