Online bestellen bij Cindisch Lelystad

ELKE 2e & 3e WOENSDAG VD MAAND GESLOTEN!

U DIENT TE RESERVEREN VOORDAT U ONS RESTAURANT WILT BEZOEKEN GELIEVE TE MAILEN OF TE BELLEN NAAR : 0320-795547

Eten, liefde en een glimlach, de kleine geneugten van het leven vind je bij Cindisch. De Surinaamse keuken is een exotische beleving, dankzij invloeden uit de Indonesische, Chinese en Indiase keuken. Onze gerechten worden op authentieke wijze bereid en dat is te proeven! Tevens is al ons vlees HALAL geslacht!

Wij zijn heel erg blij met onze tevreden klantenkring wat elke dag nog steeds aan het groeien is. Echter door de steeds groter wordende vraag naar onze diensten, kan het helaas voorkomen dat levertijden, voornamelijk einde van de maand en zondagen, kunnen oplopen tot ruim een uur. Iedereen wenst vaak te willen eten rond hetzelfde tijdstip, tussen 6 en 7 en dit zorgt voor extra drukte. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de tijd te minderen, echter hebben wij het niet altijd in de hand. Hiervoor bieden wij u alvast onze excuses aan!

Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen voor onze bezorgservice. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen. Vergeet niet de Cindisch App te downloaden via de Google Appstore!