Beoordelingen van Cindisch Lelystad

Recente recensies van Cindisch Lelystad

5 sterren na 324 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er erg snel, en het was heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Levering zelfs iets sneller dan voorspelt.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, en op de afgesproken tijd bezorgt, heerlijk gegeten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na enkele jaren vooral van thuisbezorgd.nl gebruik gemaakt te hebben, zijn we dit keer eens gaan zoeken naar restaurants die daar niet waren aangesloten. Daarvan geen spijt gehad: deze eerste keer eten bestellen bij Cindisch bracht ons heerlijke verse Saoto, Roti en Bakkeljauw. De Bara was het enige die iets malser kon, maar verder in alle opzichten vijf sterren! Lekker om weer zo gegeten te hebben. Volgende keer doen we met dubbele portie Madame Jeanette :-)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu in deze tijd een aantal keren on-line besteld. Gaat prima, heerlijk eten en aangegeven bezorgtijden worden op tijd en volgens de richtlijnen uitgevoerd!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en heerlijk eten, echt een aanrader!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt alsof ze steeds beter en beter worden! Eten was goed, lekker en met veel smaak👍🏽❤️, al jaren trouwe klant. Oke dat kost jullie dus 9 punten🤗

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk lekker scherp en de nasi was super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging en wat een heerlijke roti en risolles!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo keurig geleverd !!! En heerlijk van smaak.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon en ik hebben weer heerlijk roti gegeten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goed verzorgd, op afgesproken tijd klaar

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti van Nederland, hoe kan ik daar nog iets zinvols aan toevoegen? Ook top: ala je bakjes van thuis meeneemt bij afhalen kan daarin, zodat je niet extra plastic gebruikt. Top zaak, vriendelijk en enorm goeie kwaliteit. Ik kom er graag! Al val ik soms even terug op laten bezorgen omdat dat dan even zo uitkomt.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Cindisch,Ik vond de Roti nat en ik vind dat een Roti normaal een eitje bij hoort en niet dat ik dat extra moet bestellen (Roti is niet alleen kouzeband aardappelen en kip) geeft dat anders aan bij de bestelling dat het eitje er NIET bij is een beetje zuur er bij mag ook wel.

Reactie van Cindisch:Beste Rob, bedankt voor je reactie! De reden waarom wij er niet standaard een ei bij doen is om verspilling te voorkomen. Wij hebben uit ervaring gezien dat juist veel mensen er geen ei bij willen, vandaar dat je dat als extra optie erbij moet toevoegen. Dit zelfde geldt ook voor zuurgoed. En bij roti hoort jus, anders is het gerecht erg droog. Hopelijk heeft het verder wel gesmaakt.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, lekker en warm.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling een geschatte tijd van bezorgen gekregen. Keurig werd het eten op dat tijdstip bezorgd. Het was de eerste keer hier bestellen, maar ik heb bovenverwachting heerlijk gegeten. Ruime porties en heel erg lekker.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier eten besteld en het smaakte erg goed! enkel de prijs is een beetje aan de hoge kant laat dan wat eerder de bezorgkosten vallen bijv vanaf 20,-

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en goed verzorgd allemaal. Keurig op tijd !

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd. Het eten smaakte goed

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging nog eerder dan de geschatte bezorgtijd. Hebben heerlijk gegeten! Dankjulliewel.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was prima en goed verzorgd op afgesproken tijd klaar

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit smaakvol .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu 2x eten besteld voor collega's en mijzelf. Beide keren waren de reacties positief!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer, dat er geen kip in de saotosoep zat

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de saté en sambel er niet bij zaten. Minder lekker gegeten. Ik heb gebeld en toegezegd gekregen gecompenseerd te worden volgende keer. Ben benieuwd of dit wordt onthouden.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen toelichting nodig was perfect

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle levering and last but not least: het eten was weer heerlijk en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon goed en lekker. Informatie over de status van de bestelling erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goede kwaliteit en service. Heerlijk eten !

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten bij aankomst allemaal een beetje lauw/koud, niets wat de magnetron niet op kon lossen maar als je al een uur hebt zitten wachten op je eten, zou het wel erg prettig zijn als het goed warm is. Eten was verder wel goed qua smaak.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was zoooo lekker 😋. Misschien is dit wel mijn nieuwe favoriet. Bedankt voor de super snelle bezorging!

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meet dan dan anderhalf uur. Die keer ervoor heb ik meer dan 2,5uur gewacht.. Zonde want het lekkere eten smaakt daardoor minder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en correcte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker vers eten! De broodjes waren heerlijk en goede porties ! Zeker vaker bestellen !

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. Een verbeterpuntje is de Bami die niet erg bijzonder was qua smaak en de hoeveelheid satésaus die apart erbij besteld was vond ik wat weinig. Maar dat is persoonlijk. Saté en saus was heerlijk zo ook de broodjes. Bezorging was prima op tijd.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd heerlijk. Enige puntje is dat de porties wel iets groter mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super goed, decimaal de soto soep is heerlijk. De bezorging was iets te laat en de besteding niet compleet. Maar na een telefoontje kraken ze de rest brengen, top.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een goede service. Top, we bestellen vaker!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden om 17:00 besteld en we zouden het eten 18:15 halen nu is het niet erg als je een paar min moet wachten als je aankomt maar als je tijdsdruk hebt is een kwartier extra wel veel. Komen we thuis zijn de roti vellen niet te scheuren en sommige plekken gwn hard niet vers dus en de rest van het eten koud behalve de gebakken banaan.. Puntje om van te leren.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging op tijd. Goede kwaliteit eten, voor een goede prijs. Grote porties. Al met al, mijn complimenten voor de service en producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk. Beetje jammer dat ze mijn bestelling vergeten waren, maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en snel bezorgd. Top

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti besteld met kippendijfilet. Mijn zoon en ik hebben er weer heerlijk van genoten.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk bedankt team Cindisch

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het wel aangegeven staat vind ik het vervelend dat de wachttijd zo lang is. Het eten is voortreffelijk maar de lange bezorgtijd weerhoudt mij er de volgende keer wel van om te bestellen. Misschien kunnen jullie daar een oplossing voor bedenken. Wellicht een extra bezorger?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben roti en kip sate laten bezorgen. Alles keurig afgeleverd en we hebben onze vingers erbij afgelikt. Heerlijk!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten met goede smaak. Correcte bezorging. eerlijke prijs! top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker maar de kip was een beetje taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed eten en bezorging was op beloofde tijd. De roti was goed op smaak.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet meer warm.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, wat was alles lekker vers en smaakvol 😋. Het vlees was super mals en heb het zo van de bot af kunnen halen. Dit gerecht ga ik heel snel weer bestellen.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bami besteld met kerriekip, een sambal ei, satésaus en zuurgoed. Ik bestel hier zeker 1 keer per week. Dit voedsel is echt superlekker. 100 keer beter dan elders. Niet twijfelen, maar bestellen. Bezorging: Mooi binnen de aangegeven tijd.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Maar de bezorging was laat. Ik had om 16.40 uur besteld voor 18 uur. Om 18.35 uur was het er pas. Wel aardige man verder.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat bezorgd maar wel heel lekker!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had rendang en mijn vriendin bakkeljauw. Het was erg lekker van smaak, zeker een aanrader, verder had ik ook een barrabroodje, alleen de barra was ietwat hard en klein. Maar verder wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld. Roti kip was enorm lekker, evenals de pastei en de bami. Lekkere kruiden. Hier ga ik vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald, ging allemaal prima. Roti en de groenten waren lekker, het rundvlees echter was taai en veel te zout.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en niet duur!!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Was lekker en genoeg. Was niet erg warm meer, maar nog goed te eten. Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima altijd goed trouwens ,echter de besteltijd erg lang. 18 uur besteld verwacht 19 uur bezorgtijd 1945. Dit is een rede voor ons om niet meer te bestellen via julllie website.. Zou fijn zijn als je eerst een bezorgtijd ontvangt en daarna kan beslissen of je de bestelling plaatst. Alsmede dat de bezorgtijd dan wel klopt. Groetjes fam Wiersma

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super lekker en heerlijk op smaak, alleen jammer dat de soep echt lauw was... Maar even opgewarmd was hij heerlijk!!!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten daar geen opmerkingen over. Maar eerlijk anderhalf uur lang op je eten wacht is wel echt too much. Misschien meerdere bezorgers laten rijden. Stond bijna op het punt me geld terug te vragen

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd naar tevredenheid besteld maar dit keer was de rottivel taai, de soep en de saté was erg lauw

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes verpakt en smaakte prima. De bezorgtijd was lang, 1 uur en 45 minuten.

Reactie van Cindisch:gelukkig is het soms heel druk bij ons, alleen worden we dan wel eens verrast door de drukte .helaas gaat er dan weleens iets mis.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti. Goede porties en heerlijke smaak.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super snel!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, mag wel wat grotere porties zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super !!!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en erg lekker, voor herhaling vatbaar.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gebeld worden dat ze niet bezorgen.. echt heel slecht. Nu maar hopen dat ik me geld terug krijg.

Reactie van Cindisch:Beste Leonie, helaas was het een fout van onze website beheerder, wij waren inderdaad de 19e nog op vakantie en hebben de juiste data doorgegeven dat we dicht waren. Als het goed is ben je door hen gecontact hierover en zal je je geld zsm terug ontvangen en komt er ook nog een vergoeding van hun kant uit, jou tegemoet!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er op het afgesproken tijdstip en het was weer bijzonder smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje later dan werd gezegd, maar dat was het ook waard. Heerlijk gegeten. Complimenten 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, had alleen een grote nasi besteld van 750gr maar heb een klein bakje gekregen van 430gr dat was wel erg weinig.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en bezorging was zelfs eerder dan aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti op. Echt super kwaliteit, meer dan voldoende en voor een goede prijs!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakt de Surinaamse bami met 2 kipstukken, 1 sambal ei en kroepoek weer super. Alleen vind ik heel vaak de kipsaté erg droog, maar de smaak is top. Misschien de satéstokjes minder lang of langzamer bakken. Vervolgens een halve dag in de satésaus zetten. Ik vind Cindisch op dit moment ronduit het beste restaurant met Surinaams eten.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kipfilet besteld, mijn zoon en ik hebben weer heerlijk gegeten.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten. Kipsate heeft ons zoontje van genoten. Wij houden ook wel van pittig en petjel. De petjel was helaas overdadig heet dat het eigenlijk niet gegeten kon worden. Dat is niet nodig en zonde van het gerecht. Wij hebben het dan ook laten staan.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Surinaamse bami met kip was weer erg lekker. Let er alleen op, dat de kipsaté deze keer erg droog was. De smaak was weer super.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen klachten. Alles naar wens. Voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto te veel zout, masala van roti iets te waterig en telo met te veel saté. Ken het beter

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten blijft heerlijk, maar helaas voor de tweede keer koud.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben roti met kip besteld. Was echt super lekker. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2de keer dat de Nasi op was. (balen) Mijn vrouw heeft daarom maar bami genomen, zei vond deze erg droog. Voor de rest absoluut lekker!! Bezorging was zeer vriendelijk.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Helaas ontbrak het extra rotivel en was de bestelling later waardoor de soep niet warm meer was. We g3bben er evengoed va genoten

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorg en heerlijk gegeten. Eten was ook nog echt warm, wat ook erg fijn is.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoutosoep was deze keer minder smaakvol dan de vorige keer. Ik miste de peper bij mijn bestelling.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben gisteren wérkelijk heerlijk gegeten! De bami ook superlekker. We loved it... Volgende keer weer wat andere gerechten proberen :-)

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti is smakelijk maar flink gezouten. De bara’s helaas te vettig. Bezorging vriendelijk en iets later dan de doorgegeven tijd (10 minuten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk zoals altijd

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zijn de groentengerechten heerlijk vers, dus prima kwaliteit.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb besteld 1x nasi 750 gr 1 x bami 750 gr Heb van beide 500 gr gekregen

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere vegetarische roti. Tahoe had iets meer smaak mogen hebben.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kinderen hebben gesmuld. De bakkeljauw was een beetje flauw, maar ik ben scherp gewend. Was verder voor ons allemaal een goede hap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor jullie een drukke dag. Mijn complimenten hoe jullie dat hebben opgelost. We hebben heerlijk gegeten, en komen gauw een keer in het restaurant eten. Groetjes Karin en Thomas, Cindy en Diego.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Roti van Lelystad! En snel bezorgd, kortom een blijver.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd voor mij goed en lekker niks te klagen ook de bezorging goed en vriendelijk👍🏼👍🏼

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds. Super dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende gerechten besteld en de kwaliteit was wisselend. In het kort: - Saoto was lekker, maar graag er volgende keer sambel-ketjap bij? - Pitjel was lekker. - Goedangan was heel lekker. - Telo had slechte bakkeljauw. Was zoute vis en niet echt bakkeljauw en niet lekker. Telo trie zou lekker zijn. - Bara was oud (zacht) en verzuurd. En vreemd dat er niet standaard sambal (chutney) bij zit. - Bakabana was matig.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker, goede kerriemassala smaak , alleen jammer dat er teveel zout in zat.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer bijzonder lekker. Echt smullen elke keer weer. De bezorging was wel wat minder deze keer. Drie kwartier later dan aangegeven. Maar toen ik belde en de eigenaar de reden gaf, kon ik daar niet eens boos om zijn of zo. Hij zei: Het is tropisch weer, dus iedereen wil tropisch eten! Daarom zijn we echt heel druk!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en altijd lekker nog geen 1x tegengevallen

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mis een ei in soato soep. Nu alleen bouillon met wat kip en tauge. Rotikip was iets te zout.

Reactie van Cindisch:Beste Cisca, bedankt voor je berichtje, het is nu zo dat wanneer je een ei bij je saoto zou willen hebben je dat zelf moet aanklikken bij het bestellen. Het zit er niet meer automatisch bij, aangezien het is gebleken dat niet iedereen er een ei bij wilt. Dit is om verspilling te voorkomen. Hopelijk was de rest allemaal wel naar wens, nu weet je het vast voor de volgende keer! Groet, Team Cindisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar anderhalf uur op je eten moeten wachten zonder bericht dat het langer kan duren als normaal en dan ook nog eens niet bereikbaar zijn vind ik echt niet kunnen. Daar mee houd je je klanten niet vast.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!! zeker voor herhaling vatbaar 😃

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en ook onze nabestelling was er supersnel.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was lekker, nasi speciaal besteld. Ik had er wat groente enz bij verwacht dat het speciaal zou maken zoals op het plaatje. Niet begrepen dat ik het erbij moest bestellen om het tot een nasi speciaal te maken

Reactie van Cindisch:Beste Edwards, zoals je op het plaatje ziet is hoe het in ons restaurant geserveerd wordt. Zou je bij het bestellen/bezorgen toch groente willen, dan dien je dit inderdaad zelf aan te geven. In het verleden kreeg men een slabakje erbij, maar uit onderzoek is gebleken dat veel mensen het niet eens aten. En om meer verspilling te voorkomen, hebben wij het helaas uit de standaardlevering gehaald. Hopelijk heeft de rest gesmaakt en zien we u graag weer terug! Groet, Team Cindisch

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Kip van de roti was een beetje droog. De rest perfect.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Ja... soms is het niet op tijd (deze bestelling wel).. Maar het smaakt altijd heerlijk!

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goeie portie en ze waren keurig op tijd!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en lekker weer!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!! Thx?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, we konden het ook snel ophalen. Als was goed verpakt, top dus!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

H e e r l i j k ! Wij waren al fan, nu ook onze familie uit Hengelo die op bezoek was gisteren. Pitjelsambel was voor 1 erg heet, waardoor het helaas niet goed te eten was. Misschien een tip om saus apart mee te geven. Verder ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas niet heel warm meer. De loempia's waren koud en zacht doordat ze in de saus lagen. En het duurde dit keer nog langer dan normaal, hebben 1,5 op ons eten gewacht. Wss daardoor ook de kwaliteit minder want dat zijn we niet gewend.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 100 minuut na bestelling en 35 min na gemailde tijd van levering

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wauw! Broodje pom, telo met bakkeljauw en als toetje bakabana met satesaus, ik heb genoten het was heerlijk. Ik kom zeker terug bij Cindisch ?

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. 1 product was helaas al op, maar ben netjes gebeld en kreeg een alternatief. Eten was heerlijk.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig. Het eten is altijd heerlijk! Zeker een aanrader!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm en bezuinigen door geen salade en kentang goreng meer gratis te leveren komt de kwaliteit niet ten goede. De nasi was erg hard. Daarnaast is men heel karig met satesaus op de sate. Jammer, want dit is geen reclame en voorheen was het echt beter.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en smaakt altijd heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker, helaas ruim een half uur langer moeten wachten zonder bericht van jullie... Had eten besteld voor 1815u en eten kwam voorbij 1845u Bezorger was overigens zeer vriendelijk..

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en superlekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de bezorgtijd, alhoewel van te voren was aangegeven, toch wel lang. Bijna 1 uur. bijzonder jammer dat wij een hard stukje plastic in het eten aantroffen. Smaak van het eten was prima!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten en vriendelijk personeel.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, maar jammer geen salade en sambel goreng kentang meer bij de prijs inbegrepen. Wel portie saté duurder, maar amper satésaus op 2 porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service weer en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en ruin voldoende voor een persoon. Bezorgtijd relatief Lang t.o.v. Andere thuis bezorgers maar het watchten waard.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T heeft ons goed gesmaakt ,portie,s zijn goed ,alleen de rauwkost mag wel iets meer zijn net zo als de potjes met madamsjanet. Voor de rest prima aan te raden

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heeft weer lekker gesmaakt alleen had ik een grote bak telo met bakkeljauw besteld alleen leek het op een kleine bak. En dat voor €7,50 dan vond ik mijn bakje die €7,50 niet waard. Daar was ik een beetje teleurgesteld over. Maar voor de rest zoals altijd was alles weer auper lekker.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Top service en vriendelijke mensen.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, en heerlijk van smaak. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kip was heerlijk! Meer dan genoeg voor 1 persoon. En het bakje cassave met bakkeljauw, at me vingers erbij op. Ik kon niet stoppen met eten! Dank je wel voor het heerlijke eten! Aanrader!!!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op aangegeven tijdstip geleverd. Eten was prima/goede kwaliteit. Wat aandachtspunten: - roti vel was blijkbaar in magnetron opgewarmd, want was hard geworden, na afkoelen. - geen sambel of chutney of zo, bij de bara - ook geen (bijv. Ketjap) sambel bij saoto - bij roti kipfilet, zou ik liefst keuze hebben voor borstfilet.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd en erg lekker

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Roti met kipfilet was heerlijk evenals het zuur dat ik erbij bestelde. Ik zal er zeker vaker bestellen!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, Heerlijk eten, bezorger had geen wisselgeld en heeft mij fooi gegeven;) Top service, drinken zat niet bij de bestelling en is nog na gebracht, nog voor dat ik het eten op had. Top service!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip en roti moksi besteld, het was verrukkelijk.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verpakt.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, helaas was er 1 portie rotie vergeten. geeft niet, kan gebeuren dus gebeld en dan krijg je als antwoord: ja voorlopig zijn we niet bij u in de buurt dus t gaat lang duren...... kreeg een beetje het gevoel alsof ik niet geloofd werd. Jammer.

Reactie van Cindisch:Beste Yvonne, wij zijn zelf erg verbaasd dat u dit verteld is we willen dit uiteraard direct goed met u maken. Stuurt u ons via de email info@cindisch.nl uw emailadres dan ontvangt u van ons een kortingscode voor de volgende bestelling, of kom zelf een keer langs in ons restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten Uitstekend met hoofdletter "U". Bezorging voor een zondag prima. Mooie handige website. Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Echt goed !

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Is altijd jammer Dat ze. Bestelling Fout doen Ik had soato soep bestelt Zonder taugé Maar zat gewoon in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti ! Een echte aanrader!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet lekker koek was ook zo hard als wat

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje lange wachttijden maar dan heb je wel wat?. Lekker eten dus.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk alles oke maar heb niet alles gekregen wat ik besteld had en nabellen heeft geen zin je heb toch al uitgegeten Jammer

Reactie van Cindisch:Beste meneer Berendse, u kunt ons altijd bellen wanneer er iets niet goed geleverd is. Wij zullen dan altijd proberen het direct na te bezorgen. Indien dit niet meer nodig is, dan kunnen we u ter compensatie altijd nog even iets lekkers geven of voor de volgende bestelling wat goed maken. Doordat er nieuwe medewerkers zijn die wij druk aan het inwerken zijn, kunnen er hier en daar helaas nog wat foutjes insluipen. Onze excuses hiervoor!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen als geweldige service en heerlijk eten

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, redelijke portie roti kipdij. Jus/saus had iets dikker gemogen maar geprakt met de aardappels was het prima. Helaas wel een half uur te laat bezorgd, als goedmakertje 2 blikjes cola gratis bij de bestelling gehad. Bezorger vertelde dat er een probleem was met de oven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd. Meer da voldoende en heel heel lekker! 1 van de beste in Lelystad tot nu toe. Gaan er zeker vaker bestellen.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten erg smaakvol allemaal

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker, alleen jammer dat het niet echt warm was.. Voordat we gingen eten nog even opgewarmd in de magnetron.. Het extra ei wat ik erbij besteld had was helaas ook niet geleverd.. Wel weer keurig op de aangegeven tijd bezorgd..

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging duurde ruim een uur. Maar was het wachten waard.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rotti was erg droog aardappels die erin zaten waren rauw saoto zat geen rijst bij en alles was erg flauw niet zoals je gewend bent van surinaams eten dat is altijd lekker spicey

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen extra satehsaus helaas bij de banaan. Bezorging keurig op tijd.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alleen de chips bij de bami aan de zijkant was onnodig.. werd een beetje zacht. Verder lekker op smaak

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek, eerlijke ingredienten. absoluut heerlijk

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is snel afgeleverd. Zijn grote smakelijke porties.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer als altijd prima voor elkaar en superlekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de rotivel echt goed en het broodje kip was ook goed. Daarnaast was de rund lekker gaar, daar houdt ik van. Mijn complimenten dan ook daarvoor. Alleen het zuurgoed wat minder en het broodje kabbeljauw was heel zouterig. Die heb ik ook niet opgegeten, wel jammer en zonde van het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen niet warm

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De telo was erg goed maar de roti was super zout. Ik heb het niet op kunnen eten. Mijn vriend had nasi met vlees en ook het vlees smaakte erg raar. We waren echt teleurgesteld en zullen niet meer bestellen bij cindisch. We hebben alles weg moeten gooien behalve de telo en de nasi. De bezorging was wel erg snel.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb van het eten genoten

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en nette keuken. Smaak is wat mij betreft iets te veel vernederlandst.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk .man lief had alleen stukje bot in zijn mond .denk niet dat het de bedoeling is.dat het tussen het vlees zat .we hadden ook meer soorten vlees dus we weten ook niet uit welke vlees het kwam. Maar zo als ik al zij eten is heerlijk.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker de bezorgers zijn aardig en relaxt bestel hier elke week dikke 5 sterren waard

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruime porties! Een echte aanrader!??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat jullie alleen maar kipdijbeenfilet hebben i.p.v. ook gewoon kipfilet bij bepaalde gerechten. Wellicht een idee om dit toch nog aan jullie menu toe te voegen. Én als tip wil ik nog meegeven dat het handig zou zijn om eerder in het bestelproces aan te geven dat je iets gratis krijgt èn wat je dan gratis krijgt, want zo bespaar je de klant geld en een onnodige dubbele bestelling. Verder is jullie eten heerlijk en zeker een aanrader en ik ben heel kieskeurig wat eten buiten de deur betreft. Dus vanuit mij, is dit zeker een compliment. Ga zo door.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en keurig op tijd super

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed warm en op tijd. Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel goed.. heb het idee toen jullie net begonnen ik het veel lekkerder vond. Bezorgtijd vond ik er lang ik bestelde om 17.55 en me eten kwam om 19.10

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alles op de juiste smaak en lekker warm. Echt een aanrader !

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Maar erg weinig sate saus bij de sate stokjes je verwacht voor dat geld wel meer saus.. En weer sat de rotiplaat in een zakje en helemaal klef en week gewoon niet lekker. De Loempia was aan de onderkant ook helemaal nat en klef.. Beter verpakking in een papieren zakje. Et een bakje saus erbij

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heeeerlijk eten hier ! Bezorgen kan soms even duren maar dat komt omdat ze het gewoon zo druk hebben ..en ach voor goed en lekker eten willen we best wel even wachten ??

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten slechte service.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer supper ben zelf niet zo heet eten dus vond het erg pittig .man lief vind het heerlijk.volgende keer eens kijk of jullie ook iets minder heet draadjes vlees hebben. Bezorgen duurd wel lang dus hou daar rekening mee als je wat besteld.nu 1 uur gewacht .maar is ook al 1 keer 1.45 geweest.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en was uitstekend.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit blijft op een hoog peil. Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en kip waren droog en vond ik niet zo lekker bij elkaar smaken. De banaan was niet zo warm. Toen ik de bestelling plaatste kreeg ik een e-mail met de verwachte bezorgtijd: na 1,5 uur! Dat vond ik te lang duren, dus belde ik om af te zeggen. Toen is mij toegezegd dat het er binnen een uur zou zijn en dat klopte! Heel fijn.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed.. Misschien de roti vel in papieren zakje doen.. Hij word nu behoorlijk klef en nat omdat het in een plastic zakje zit.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt een e-mail met een tijdstip wanneer ongeveer het eten bezorgd word. Eten kwam ongeveer op de aangegeven tijdstip. Eten was lekker. Het jammere is Als je 1 bakje eten bestelt krijg je gratis drinken. Maar als je meerdere bakken eten bestelt dan krijg je nog steeds maar 1 gratis drinken en dat is jammer.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld en het blijft altijd lekker. Topkwaliteit en complimenten voor het kookteam. Groeten uit Lelystad! :)

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk?

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd top! Lekker en uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische roti is lekker. De service is verder prima. Wij bestellen graag bij Cindisch.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja.... kwalitatief prima. Maar bijzonder dat wanneer je een vegetarische rol besteld, je in je rotirol gewoon kip treft. Geen contact opgenomen omdat het bezorgen toch weer een uur duurt, maar als je dan toch vraagt om een beoordeling...

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate was hard en niet mals. Naar mijn idee is dit al ver van te voren bereid waardoor het begin stuk keihard was en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het lezen van recensies ( druk in weekend ) gisteren om 16.00 uur besteld en netjes om 17.10 was onze Roti er. Het was heerlijk, goed gevuld met alle ingrediënten, zeker de kipfilet onze complimenten voor de smaak en kwaliteit. Gauw voor herhaling vatbaar ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was voortreffelijk! Lijkt alsof het iedere keer beter wordt :)

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig eten hier en het eten is altijd lekker en warm zodra wij het krijgen. Wel eens voorgevallen dat een bestelling niet klopte maar dit werd altijd meteen geregeld !! Echt een aanrader !!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten voordat het eten kwam, mail gaf aan dat het een uur zou duren. Verder ook geen bericht dat het langer zou duren. Uiteindelijk zelf gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Werd ik niet vriendelijk te woord gestaan. Eten was lauw toen het uiteindelijk gebracht was. Vrouw van de bezorging bood wel netjes haar excuses aan dat het zolang duurde en gaf aan dat het erg druk is. Verder was het eten wel lekker.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. De bezorging is prima, maar duurt altijd vrij lang.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid eten, hele aardige bediening, schoon gezellig restaurant en een prima bezorging. Aanrader!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgde eten was helaas niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal top.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgt, snel en ontzettend lekker. De kwaliteit blijft op peil. Top!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie prijs en lekker eten ?

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed eten en een bijzondere saotosoep die zeker al bijdragen aan het herstel van mijn vrouw.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Netjes ingepakt, goede bezorging, heerlijke saoto en echt lekkere kippenvlees met nasi gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker maar de gerechten zelf zijn erg weinig, zelfs bij de duurdere “normale” porties. Ook duurt de bezorging altijd tamelijk lang.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onder andere een nasi kipsate besteld. Een stokje kipfilet en veel te weinig satesaus. Meer satesaus is bij een kipsate meer dan welkom. Eten was verder warm en goed op smaak.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super tevreden, en het eten was erg lekker!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smaak op tijd bezorgd. Mag wel iets minder olie gebruiken

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service, snel verzorgd. Toppers!! Gauw weer bestellen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Klein puntje van kritiek, de pisang is altijd koud. Maar ik blijf zeker bestellen! Heerlijke toko Cindisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd! Dank jullie wel

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was meer dan voldoende en van goede kwaliteit. Smaak was goed, gelukkig niet te zout.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zoals altijd erg tevreden! En snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en een snelle bezorging, bezorger altijd vriendelijk en correct. Ik ben zeeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 30 min later dan gepland. Eten was erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak super. Mag iets minder vettig.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Groente was te gaar.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snelle en nette service! Altijd zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kwaliteit kwa Surinaams eten in Lelystad, met ook ruime hoeveelheden voor een schappelijke prijs. Levering duurde ietsjes langer, maar als het eten goed is, dan is dat geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit blijft nog steeds van hoog niveau. Ga door zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Heb al 6 punten en love iT xx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk. Echt lekker gegeten

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig genoten en binnen de tijd die vooraf werd afgegeven. Top!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en het eten, vooral de telo was heel lekker!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soato soep Heerlijke roti! lekkere sambal de bami mag iets meer smaak aan zitten? was lekker allemaal, goed geportioneerd en warm! zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! Geweldige gegeten en goede service. Eten werd binnen gestelde rijd afgeleverd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lekker masr niet bijxonder jammer vsn de wijco pindadaus had een eigen fabrikaat verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker heerlijke roti besteld, niks op aan te merken. Gisteren 2 porties saoto besteld en een gevulde bara. Kwa smaak ook niks op aan te merken. Alleen de saoto was bijna koud terwijl de bezorger een half uur eerder dan aangegeven al op de stoep stond. Dit vond ik wel jammer dat het bijna koud was dan, verder altijd goed te eten en op tijd bezorgd.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was goed echter waren de porties wel klein in verhouding tot de kosten voor het eten. Volgende keer maar weer Chinees halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk ,lekker gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima! Eten zat goed verpakt en ik heb heerlijk gegeten ? zeker een aanrader!

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is prima. de app een beetje pimpen

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt genoten van het eten!! Het was eerlijk waar echt heerlijk!

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goed op tijd bedankt vast en tot gauw

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een half uur eerder dan aangeven, top! Eten was erg lekker, de roti zou ik persoonlijk iets kruidiger willen, maar al met al heel goed.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk Cindy!!

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd gegeten

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren en half uur later dan gepland, maar het eten was erg goed. Ze zijn zelfs nog een keer terug genomen na een telefoontje vanuit ons om de sambal te brengen die ze waren vergeten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijd was prima. bezorgtijd is wel aan de lange kant

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk gegeten. En als ' bonus' nog een blikje fris gratis gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes kip kerrie waren echt heerlijk, bezorging duurde meer dan een uur (was wel op zondag dat wij bestelde)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is vers voorbereid!!! En erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, helaas 4 rotivellen geleverd, 6 besteld en betaald.....

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere smaken. Het zou iets warmer mogen zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erug lekker en snel

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Het heeft gesmaakt! . Was ook snel bezorgd.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, op tijd geleverd en heerlijk gegeten

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Vriendelijk personeel Lekker eten

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen elke week bij jullie of we laten bezorgen. Meestal de OVERHEERLIJKE saoto soep of roti. Nog nooit iets te klachen gehad jullie zijn top! Wij bestellen nooit meer ergens anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik voorop zeggen dat het eten echt heel goed is is! Daarnaast is de bezorgtijd ook perfect !

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al langer op zoek naar een lekkere sateh, maar we hebben het gevonden bij Cindisch. Wij hadden extra satehsaus en extra bami besteld, maar was voor ons niet nodig geweest. Heerlijk en voor herhaling vatbaar.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben dol op de saoto soep, een aanrader! De rijst/bami gerechten zijn ook heerlijk, maar vaak met weinig vlees/groente. Als je toch wat extra groente of zuur wil, dan moet je daar ook weer voor betalen (2€) Daardoor vind ik de prijsverhouding te hoog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Ruime porties en nog goed warm bij aankomst.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig. Altijd goed eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , grote porties en heerlijk warm. Super lekkere loempia's. Bestel zeker weer .

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast food, heel lekker en ook nog eens gezond. Bezorging was snel. Wij zijn er blij mee!

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties en heerlijk warm. Bestellen zeker nog een keer.

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Ruime porties en zeer goed verpakt waardoor t eten nog hartstikke warm was.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Porties waren ruim voldoende. Bezorging was binnen de gestelde tijd. Verbeterpunten: Ik had online besteld en daar stond dat de bezorgtijd zo snel mogelijk was. Omdat dat nogal relatief is toch gebeld om te vragen wat de levertijd is. Waar mogelijk de levertijd bij benadering aangeven. Tijdens het online bestellen of SMS sturen of bellen. Bij het online bestellen was niet duidelijk dat voor het betalen met IDEAL extra geld (€1) in rekening wordt gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.